Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie bijcie laika ;), ale nie do konca wiem na czym polega roznica wskazan miedzy VERB1 a VERB2 w BC, czy sa od siebie niezalezne po skasowaniu licznika? Instrukcje mam po włosku, wiec nie doczytam. Na forum w searchu nic nie ma po wpisaniu VERB1...

k.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
mierzysz zuzycie na roznych dystansach, np. verbr1 kasujesz teraz i jezdzisz sobie kilka miesiecy, verbr2 kasujesz teraz i mierzysz zuzycie na trasie do babci

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano
i cos jeszcze - po przejechaniu mniej wiecej 600-700km swoim nowym 530d spalanie wychodzi mi srednio 10l/100km, 40% jazdy w miescie bez szalenstw, reszta spokojnie trasa. Czy to nie za dużo jak na niezajezdzone 530d z 03r? Co zbadac na pierwszy rzut ?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

jak na moje oko, sporo

jechalem ostatnio na narty na slowacje, 2 os., wyszlo 7,6l/100km (dystans ok. 500 km), na katowickiej 145km/h tempomat, zwalnialem tylko przy fotoradarach

srednia teraz u mnie ok 9l (10% miasto, reszta trasa, ale przewaznie troche szybciej niz ostatnio)

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano
mierzysz zuzycie na roznych dystansach, np. verbr1 kasujesz teraz i jezdzisz sobie kilka miesiecy, verbr2 kasujesz teraz i mierzysz zuzycie na trasie do babci

domyslam sie ale jak sie kasuje verbr1 i verbr2?

Opublikowano

domyslam sie ale jak sie kasuje verbr1 i verbr2?

Gdzieś na forum są linki do ściągnięcia instrukcji po Polsku sam ściągałem bo mi mryga BC ale nie wiem czy w ogóle mam komputer pokładowy w wyposażeniu bo na wyświetlaczu radia nic nie widać :cry:

P.S jak znajdę to wrzuce link :wink:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ja mam navi, najezdzam na verbr1/2, naciskam pokretlo, ktorym nawiguje, komputer pyta, czy liczyc od nowa i tyle

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1