Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj wieczorem przez jakiegoś durnia moje autko umarło na drodze. Debil wyjechał z bocznej drogi olewając znak "ustąp pierwszeństwa". Udało mu sie trafić w prawe tylne koło.Przestawił mi tylny most powyginał półoś od tego wszystkiego skrzynia tez dostała ,wyciekł z niej olej pogniótł tylny błotnik i drzwi tak ze nie można ich zamknąć .I najlepsze ze policjantom oswiadczył "nie czuje sis sprawcą wypadku i odmawiam przyjęcia mandatu"Skończy sie w sądzie .Mam pytanie ,moze ktos mi powie czy opłaca sie te uszkodzone części "reanimować"czy dać nowe?

A mówią ze to my wszyscy z BMW nie umiemy jezdzić i powodujemy wypadki

może teraz kupie E39

Opublikowano

Co do naprawy...trudno powiedzieć.Sądzę, ze będzie nieopłacalna.

Części, blacharka, skrzynia-jeśli dostała mocno,zapewne geometria auta będzie przestawiona... :duh:

Przykra sprawa tylko z tym fajfusem-"nie czuje się sprawcą wypadku" :mad2:

Do sądu z chamem :evil:

BMW? Bogini Moich Wrażeń.
Opublikowano
może poczekaj na koniec sprawy sądowej jeżeli wygrasz jego ubezpieczyciel oszacuje Ci szkodę i będziesz wiedział ile kasy dostaniesz ja za same drzwi dostałem 2000 pół roku temu może warto poczekać ożenić wóz i sprawić sobie nie bity
Opublikowano
może poczekaj na koniec sprawy sądowej jeżeli wygrasz jego ubezpieczyciel oszacuje Ci szkodę i będziesz wiedział ile kasy dostaniesz ja za same drzwi dostałem 2000 pół roku temu może warto poczekać ożenić wóz i sprawić sobie nie bity

Zgadzam się, lepiej poczekać i kupić nowy....

BMW wieczna miłość...
Opublikowano
Tez myslę nad nowym. ten gość z drogówki powiwdział ze to moze ciągnać sie nawer rok półtorazanim dostane kase. A co do tamtego "mistrza kierownicy" to po sprawie ściagne z miego każdżą złotówkę .
Opublikowano
Dzięki łukasz 735 . Zobacze co powie mechanik co potrzeba i wtedy się odezwę po namiary na te części