Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam pytanie do kolegów z Warszawy. Gdzie oddalibyście swoje autko do blacharza i lakiernika? Jakiś łachmyta wjechał mi na parkingu w tylne drzwi i uciekł. Mam spore wgniecenie i odpryski lakieru, także komplet. Szczerze powiem, że jakoś nie mam zaufania do jakości usług w stołecznych warsztatach. Nie chciałbym, żeby ktoś położył szpachlę i warstewkę lakieru, a potem wciskał mi kit za duże pieniądze. Może jednak któryś z Was miał podobną potrzebę i był zadowolony z usługi? Gdzie się udać? Żeby nie robić reklamy napiszcie wiadomość prywatną. Pozdrawiam! R
Opublikowano
Jezeli masz taki problem, ze tylko drzwi wgiete to poszukaj calego elementu, bo klepac i szpachlowac to czasem nie warto. Nie wiem jaki masz lakier, ale moze podejdzie nawetc cos ze szrotu w tym samym kolorze? Sam juz nie wiem co polecic, bo od kiedy zmienily sie lakiery na "ekologiczne" dobranie koloru do starego auta graniczy z cudem. Niby na samym lakierze jest OK, kladziesz zewnetzrana warstwe i sie robi kicha, inaczej jakos swiatlo sie odbija, z czarnej Bety E32 mi zrobili zielono-fioletowego kameleona. Nie ufam juz lakiernikom, choc ostatnio w VOLVO mojej kobiety 3-ci z rzedu majster dobral lakier idalnie. Mielismy to samo, po prostu skasowane tylne drzwi, peknieta listwa ... a gosc uciekl. W BMW jednak nie powinno byc problemu z zakupem dobrych drzwi.
(OO=[][]=OO)
Opublikowano
ja z czystym sercem polecam warsztat w Macierzyszu, po raz kolejny zreszta , poszukaj na forum sa wskazowki jak dojechac, mi juz robili blacharke w BM, teraz robia w Hondzie mojej ukochanej i jest extra, niedrogo , ladnie i uczciwie, tylko moze nie ekspresowo, bo jest ich tylko dwoch a roboty maja od... duzo :)
The Ultimate Driving Machine
Opublikowano
mam kolegę lakiernika na ul. Narocz 4 , jest niezły , na szczęście moja Bunia nie potrzebowała pomocy, ale poprzednie auta tak. Koleś jest solidny i sumienny- Łukasz