Skocz do zawartości

[E39] poprzecierane uszczelki do okola dzrzwi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
latwo jest je wymienic i czy mozna dokupic w ASO . chodzi mi o uszczelki na samochodzie a nie na dzrzwiach. kiedus slyszalem ze kosztuja powiedzmy 150-200zl ?
PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH 0 504 256 487
Opublikowano
latwo jest je wymienic i czy mozna dokupic w ASO . chodzi mi o uszczelki na samochodzie a nie na dzrzwiach. kiedus slyszalem ze kosztuja powiedzmy 150-200zl ?

na alegro tez sa nowe ma chyba darcik

Opublikowano
witam i podpinam sie do tematu uszczelek a mianowicie czy łatwo sie wymienia?
tylko potwierdzam cos co ktos kiedys powiedzial a mianowicie:to auto naprawde zaraża!!!!!!!
Opublikowano

mozna je wymienic zaden problem tylko ich cena cie zabije :) ja mam przetarta od strony kierowcy i czekam na wygrana w jakiejs grze zeby wymienic hahahah ;) pozdro kolego :)

:mrgreen:

Opublikowano
mozna je wymienic zaden problem tylko ich cena cie zabije :) ja mam przetarta od strony kierowcy i czekam na wygrana w jakiejs grze zeby wymienic hahahah ;) pozdro kolego :)

:mrgreen:

ja kupilem uzywke b.dobrym stanie...50zl. :mrgreen:

Opublikowano

Witam. Nie przesadzajcie Ja wymienaiłem w swojej Buni od strony kierowcy i zapłaciłem a ASO 120 zyli, więc jak na oryginał to chyba przyzwoita cena :P ? A co do wymiany to potrzeba trochę wewnętrznego spokoju i mocną ręke+gumowy młotek. Po zdjęciu listwy progowej wszystko idzie dobrze, tylko trzeba mocno dopychać, bo jak się założy za luźno to się zrobi zadługa. Pozdrawiam i życzę powodzenia i wesołych świąt!!

Magzyg

Opublikowano
Jestem po wymianie dwóch z przodu. Łatwizna -ok 10 min. Wziąłem z 2 auta w Niemczech. Bez młotka mi to poszło łatwo ale ja kawał chłopa jestem i siłę też mam... :lol: