Skocz do zawartości

Kilka zmian przy Bmw: Felgi, Nerki, Zderzak, Lampy itp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!!

Mam Bmw e36 i chciałem wprowadzić troche zmian wizualnych i chciałbym uzyskac Waszej porady.

Felgi:

Obecnie mam felgi Borbet T 16 przód 7J, tył 9J z polerowanym rantem.

Chciałbym zmienic je na jakieś 17 bo uważam ze na większych kołach autko ładniej sie prezentuje.

Jakie felgi byscie polecili mi????

Zderzak:

Mam seryjny przedni zderzak i chce zamienic go na m3. I doradzcie mi czym wstawic w tem zderzk halogeny clear chrom czy oryginalne???

Lampy:

Z przodu jak i z tyłi mam seryjne lampy.

Przód chce zmienic na Angel Eyes chrom i wstawic do tego ksenon 9000K Proszę o porade od kogo najlepiej kupic lampy czy może ktos kupował i jest zadowolony. Chodzi mi o allegro. Chcialbym miec łączone z kierunkiem. Kolejna sprawa czy do takich lamp zakładać brewki??? Może ktos ma zdjęcia jak to wygląda u niego??

Ja mam Bmw w kolorze czarnym.

Lampy z tyłu chce kupic z białym kierunkiem.

Nerki:

Jak juz założe lampy Angel Eyes chrom to czy nerki zamontowac od m3 np http://cgi.ebay.com/ebaymotors/97-98-BMW-E36-TO-E46-CHROME-FRONT-HOOD-GRILL-325I-328I_W0QQitemZ140190208214QQihZ004QQcategoryZ33645QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Czy moze takie:

http://moto.allegro.pl/item283905841_bmw_e36_sedan_cupe_nerki_nowy_typ_nowe_orginal.html

Nastepnie chce przycieminic szyby.

I to byłoby na razie na tyle.

PROSZE O WASZE PORADY I INFORMACJE.

A moze ktos ma podobnie zrobiony samochód to prosze o foto.

Bo oglądam fotki Bmw na Polska Jazda i nie moge znaleźć nic podobnego.

Pozdrawiam!!!

Opublikowano

Felgi - jeśli chcesz mieć ładne 17' to tylko wzór M3. Moim zdaniem ładniejszych nie kupisz. Tylko trochę kosztują.

Zderzaki M-pakiet jak najbardziej wskazane. Halogeny tylko oryginały. Nie jakieś clear czy inne duperele.

Lampy z białym kierunkiem z tyłu (oryginał) nie kupuj na allegro za 300zł bo to złom jest. przód również ładnie z białym kierunkiem wygląda.

Jestem zwolennikiem oryginalnego wygladu więc dla mnie lampy angel eyes to porażka. Ksenon spokojnie wstawisz do zwykłych soczewek.

No i nie wstawiaj zadnych grilów a'la E46 czy inne.

Decyzja należy do Ciebie ale ja jak napisałem jestem zwolennikiem oryginalnego wyglądu i jak dla mnie polepszyc wygląd auta mozna tylko M-pakietem.

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano

pozwolielm sobie wrzucic fotke kumpla z klubu i tak to wyglada. Wg mnie te zwykle nerki sa ladniejsze. Za duzo swiecacego tutaj jest ;)

Co do felg Motorsport to popieram. Sa bardzo twarde. Ale wg mnie nie maja najladniejszego wzoru. Ale to rzecz gustu. Jedynie fajne sa te najnowsze ktore wyszly ;)

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//img178.imageshack.us/img178/7381/dsc00181on9.jpg

http://img177.imageshack.us/img177/7296/111eb2.jpg

Moje BMW i sprzecik audio

www.bts-bmw.pl

Opublikowano

Kolego Risto!!!

Dzieki za foto.

Jak możesz to zapytaj sie tego kolegi gdzie i za ile kupował lampy i czy ma ksenos w nich wstawiony???

A czy wogóle ktos ma ksenon wstawiany???

Bo zastanawiam się czy 6000K czy 8000K.

Pozdrawiam!!!!

A felgi M3 podobaja mi się z polerowanym rantem.

Opublikowano
Felgi - jeśli chcesz mieć ładne 17' to tylko wzór M3. Moim zdaniem ładniejszych nie kupisz. Tylko trochę kosztują.

Zderzaki M-pakiet jak najbardziej wskazane. Halogeny tylko oryginały. Nie jakieś clear czy inne duperele.

Lampy z białym kierunkiem z tyłu (oryginał) nie kupuj na allegro za 300zł bo to złom jest. przód również ładnie z białym kierunkiem wygląda.

Jestem zwolennikiem oryginalnego wygladu więc dla mnie lampy angel eyes to porażka. Ksenon spokojnie wstawisz do zwykłych soczewek.

No i nie wstawiaj zadnych grilów a'la E46 czy inne.

Decyzja należy do Ciebie ale ja jak napisałem jestem zwolennikiem oryginalnego wyglądu i jak dla mnie polepszyc wygląd auta mozna tylko M-pakietem.

Popieram kolegę - oryginalne czeście bmw!

Felg 17" od M-ki lub M-pakietu masz 4 różne wzory

oryginalne lapmy - z przodu oryginalne ksenony - (sam szukam nie są tanie i ciężko trafić) = białe kierunki - z tyłu to samo oryginalne lampy w dwóch kolorach.

Co do nerek to sam mam pytanie - czy nerki od modeli 96-98 bedą pasowały do modelu 95? Chodzi mi o te grubsze bardziej wystające czy bez problemu się mocują w miejsce tych starszych?

Opublikowano
Czesc ja mam "angeleyes" z xenonem 6000k jak chcesz to napsiz na priv podesle fotki jak wyglada , co do grilla to z tymi lampami lepiej wyglada starszy grill bo tak to za duzo "chromu" jest i wyglada troche ja blyskotka.
Opublikowano

Witam.

Jak chcesz to jak z autem nie sprzedam to będę miał do sprzedania Motorsporty Bmw 17'' z nowymi oponami Falken 225/45/17.

Widać je na foto.

Opublikowano

lamp nie kupuj na allegro bo bedzie to chinski badziew ze zintegrowanym kierunkiem lepiej kupic orginalne lampy na soczewce i do tego kupic zestawik do przerobki na ksenony tylko mozesz miec z tym klopot na przegladzie bo nie beda samopoziomujace do zrobienia samopoziomowania potrzebny bylby Ci czujnik na tylna os ale to juz troszke za duzo zabawy

pozdrawiam

Opublikowano

Ok chłopaki dzieki Wam za wszystkie podpowiedzi i rady.

Jeszcze zamierzam kupic atrape przodu i niewiem czy kupic tą do 96 roku czy po 96 roku???

Nerki kupuje te wypukłe.

Pozdrawiam!!!