Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jak włącze ogrzewanie i nadmuch na szybe to leci ciepłe powietrze,ale jak przełącze nawiew na wnętrze auta to leci zimne powietrze,jaka może być przyczyna tego

Opublikowano

Nie wiem, czy istnieje tutaj jakaś analogia z E34, ale u mnie przedstawia się to następująco:

http://marekczaja.dlawas.com/marek_bmw520i/img/nawiewy2.jpg

Jeżeli się nie mylę, w niektórych E34 w nawiewie środkowym (pomiędzy dwoma kratkami) była regulacja (ciepłe/zimne) – ja tego nie mam (kratki są blisko siebie), może w E32 też może być tak jak na tym schemacie.

Pozdrawiam.

moje BMW (the SILVERY)

E34 520i M20 (R6 12V) Lachssilber Metallic, Chrome-line, 1988r., pasja /klasyk, żółte tablice/

E39 525i M54 (R6 24V) Touring, Titansilber Metallic, Shadow-line, 2000r., daily driving

podpis.png

Opublikowano
Ztyłu urządzenia grzewczego, dostęp po odkreceniu osłony z prawej strony, pod deską rozdzielczą, obok schowka(idzie do niego sporo kabli z kolorowymi wtyczkami(4 wtyczki)