Skocz do zawartości

Potrzebne skany zegarów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów!

Mam ogromną prośbę, czy kto wie w jaki sposób mogę zmienić podświetlanie w mojej "Buni". Jestem posiadaczem czarnej E36 1.6 92' i myślałem o niebieskich cyferkach i czerwonych wskazówkach, ale zegary mają pomarańczową płytkę, która nie daje się zmyć nawet acetonem. Czy ktoś ma jakiś pomysł jak to zrobić, ewentualnie może jakiś skany zegarów jak by ktoś posiadał był bym bardzo wdzięczny za wszelkie pomysły również. Z góry dziękuję za pomoc.

Opublikowano

najpierw poszukaj sobie zdjęć w necie - beemka z niebieskim podświetleniem zegarów wygląda IMHO ochydnie, jak nie przymierzając eskort, albo inne badziewie

BMW ma mieć czerwone podświetlenie zegarów - jak chcesz mieć atrakcyjnie wyglądające zegary, to dołóż sobie alu-ramki - IMO wyglądają subtelnie i ze smakiem

beemki to choroba - nieuleczalna, ale za to bardzo przyjemna

miłośnik E30 ... użytkownik E46 :)

Opublikowano
wiesz jak to bedzie wygladac??? jak Renata Dancewicz przemalowana na blond
www.auto-optima.pl
Opublikowano
Fazer - złe forum żeby zadawać takie pytania :cool2: Odpowiedzi sensownej raczej nie otrzymasz a i ja Ci powiem, że Bogowie w Fabryce wiedzieli co robią montując taki kolor jak masz a nie niebiesko czerwone coś. Załatw sobie choinkę na święta - taniej, szybciej i bez obciachu :mrgreen:
Opublikowano
wiesz jak to bedzie wygladac??? jak Renata Dancewicz przemalowana na blond

Ej no - jej akurat by pasowało :mrgreen: