Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich zainteresowanych moim problemem którym mianowicie jest to jakie klocki załozyc do siebie do auta po wymianie nowych tarcz na załozyli mi jakies klocki niewiem jakie i wogóle niema hamulców jak jest mokra nawiezchnia i klocki sa mokre to hamulce sa a jak jest gorąco to hamulców niestety brak doardzcie mi jakie klocki załozyc mam na przod jakiej firmy i odrazu jaki płyn hamulcowy jakiej firmy jest najlepszy moje autko to 525TDS :lol: 94r. z góry dzieki za info pozdrawiam wszystkich i Wesołych Świat :D
Opublikowano
jakby założyli w ASO to rozumiem, ale nie interesować się, co zakładają w jakimś warsztacie, a potem płakać, zamiast sprawdzić co założyli i reklamować to jakby....
PawełH
Opublikowano
Ja akurat trafiłem na jakiś felerny egzemplarz Textara, bo piszczą przy bardzo lekkim hamowaniu :( Oczywiście nie ma to żadnego wpływu na bezpieczeństwo, nawet zbytnio nie przeszkadza, bo raczej rzadko zdarza się aż tak lekkie muskanie pedału hamulca, niemniej w korkach bywa to irytujące.
Opublikowano
Polecam ATE najlepiej do kompletu z tarczami Brembo dobrze hamują nie piszczą w ogóle a koszt tarcz niewielki koło 260zł a za jedną robotą masz zrobione
Nie ma to jak 760I 445 koni Rulez:)