Skocz do zawartości

czy lampy w e36 przod pasują od coupe do sedana..?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam..

tak jak w temacie..

a konkretnie to mam takie do kupienia ANGEL EYES'y tylko, że od BMW 3 e36 Coupe a ja mam sedana i nie wiem czy to będzie pasować..?

pozdrawiam

Opublikowano
Roznia sie "ksztaltem" kierunkowskazu czyli jak do sedana zalozysz od coupe to przy laczeniu kierunek-blotnik bedzie mala szpara, ja popelnilem ten sam blad przy zakupie jednak wpadlem na pomysl zdjalem orginalna uszczelke i ospowiednia inna wypelnilem tamta luke jest ladnie i bez szczelin, jak nie chcesz sie bawic i kombinowac to lepiej poszukaj od sedana
Opublikowano
witam..

tak jak w temacie..

a konkretnie to mam takie do kupienia ANGEL EYES'y tylko, że od BMW 3 e36 Coupe a ja mam sedana i nie wiem czy to będzie pasować..?

pozdrawiam

:nienie: nie wymyślaj nic tylko kup do sedana

(przeciesz nawet tansze masz czesci niz do coupe to po co takie kombinowanie )

te lampki co piszesz pewnie są zintegrowane z migaczami jak to wsadzisz i będa szczeliny to wyjdzie lipa

Opublikowano
ale są też takie lapmy z odzielnymi kierunkami, ja mam takie i wtedy musisz mieć tylko kierunki od sedana. był ten temat, ze same lampy pasują prócz kierunków
Opublikowano
ale są też takie lapmy z odzielnymi kierunkami, ja mam takie i wtedy musisz mieć tylko kierunki od sedana. był ten temat, ze same lampy pasują prócz kierunków

no chyba ze by tak było

Opublikowano
nie no oddzielnych kierunków w tym wypadku to nie ma bo jak pisałem to są lampy ANGEL EYES'y więc tam wszystko jest razem... a pytam bo kolega rozbił coupe'te więc lampy mogłbym mi sprzedać... a jak wiadomo są to wyczesane lampy a ja mam czarna bryke a lampy też czarne..:) i jak to po sąsiedzku chce mi sprzedać za 400zl a nowe kosztuja 560zl.. :) stąd ten temat..:)
Opublikowano
nie no oddzielnych kierunków w tym wypadku to nie ma bo jak pisałem to są lampy ANGEL EYES'y więc tam wszystko jest razem... a pytam bo kolega rozbił coupe'te więc lampy mogłbym mi sprzedać... a jak wiadomo są to wyczesane lampy a ja mam czarna bryke a lampy też czarne..:) i jak to po sąsiedzku chce mi sprzedać za 400zl a nowe kosztuja 560zl.. :) stąd ten temat..:)

:nienie:

kolego Angel Eyes wypuszcza takze frima Hella i one są bez kierunków , to pierwsza sprawa a te o których mówisz nie można nazwac "wyczesanymi" bardziej by pasowało "badziewnymi"

Opublikowano

ale to jakie one są to kwestia gustów a o gustach się kolego jednak nie rozmawia...

jeden lubi szybkie motory a drugi jak mu skarpety śmierdzą...

Opublikowano
było na forum wiele tematow na temat tych lamp i nie chodzi o samą kwestie gusta jak tez o ich wykonanie i co sie z tym wiaze