Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

mam taki mały problem ... łacze telefon z autkiem przypisuje do urzadzen powiazanych... w telefonie i na wyswietlaczu komputera w autku wszystko sie zgadza (nazwa telefonu i autka) bluetooth jest aktywny w obu urzadzeniach... i nic wybieram numerek a autko nie reaguje (sprawdzałem na kilku telefonach) a jak włoże bezposrednio sim do autka to wszystko działa

cos pominołem czy dodatkowo trzeba cos ustawic ???

:mad2: :mad2:

KUPIE E30 325i lub 325e
Opublikowano
Miałem taki sam problem. Wyglądało tak samo jak u ciebie. Pytałem w serwisie a tam powiedzieli, że auta z telefonem wbudowanym mają problemy ze sparowaniem innego telefonu. Rozwiązałem to tak jak ty - kupiłem kartę do auta, a w telefonie ustawiłem przekierowanie na auto (jak jadę to nieodbieram komórki tylko czekam na przekierowanie).
Opublikowano

:mad2: :mad2:

nie nie nie to jest półśrodek nie lubie tego

pytałes czy nie da sie tego jakos ominąc albo wyrzucic telefon wbudowany

uzywam kilku telefonów a tam jest miejsce na jednego sim-a

idiotyzm niedopracowali tego jak wiedzieli ze to nie bedzie działac to po co wszadzali bluetooth?????

KUPIE E30 325i lub 325e
Opublikowano

no tak głupie pytanie zadałem

i tak mie to nie satysfakcjonuje musze cos innego wykombinowac

dzieki za info i pozdrawiam

KUPIE E30 325i lub 325e
Opublikowano

....moze update softu w aucie pomoze?

ja lacze sie telefonem tylko przez bt, nie mam w aucie oryginalnego, a bt potrafi mi sie zwiesic i to na kilka godzin.