Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko odnosnie m-pakietu do e-39.

Znajomy prosil mnie bym mu kupil w pl, zderzaki do e-39 po lifingu rok2002

touring z m-pakietu, czy one beda mu pasowac jesli ma obecnie zwykle?

Z tego co orientowalem sie to napewno nie beda pasowac z M-5.

Koles ma do sprzedania za 3,5tys zl z halogenami,pdc, przod i tyl jak myslsicie niejest to za duzo? dzieki za odpowiedzi

Sprzedam Bmw 320d E46 2001r
Opublikowano

Witam,

chyba trzeba jeszcze dokupic "kierowinice powietrza" i nadkola przod, z tego co sie kiedys interesowalem tym tematem, sama zmiana zderzakow nie wystarczy, ale moge sie myslic

pozdrawiam,

darek

[500 656 500] sprzedam nr - starter GSM idealny dla salonu BMW - 608 BMW BMW czyli 608 269 269
Opublikowano
Ja tez sie zastanawialem na zmiana zderzakow, dokladnie tak jak pisze kolega beda potrzebne jescze kierownice powietrza oraz przednie czesci nadkoli...3,5 tys za komplet z halogenami itp to raczej normalna cena, zadna okazja

Bylo:

'98 728iA

'96 520i

'97 528i Touring

'02 X5 4.6is

'04 M3

jest:

'06 530xd

'07 118d

Opublikowano

Coś źle się orientowałeś, ponieważ ja mam zderzaki właśnie z M5 , nie z Mpakietu. Pasują idealnie.

Hmmm. 3500zł za komplet to norma, tak jak napisał kolega nie okazja. Ale może warto jeśli są nie spawane i mają komplet plastików !

Opublikowano

Coś źle się orientowałeś, ponieważ ja mam zderzaki właśnie z M5 , nie z Mpakietu. Pasują idealnie.

Hmmm. 3500zł za komplet to norma, tak jak napisał kolega nie okazja. Ale może warto jeśli są nie spawane i mają komplet plastików !

Ktory masz rocznik? Sa calkiem inne nadkole wiec wytlumacz mi jak Ci podeszly.

Sprzedam Bmw 320d E46 2001r