Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Pierwsza sprawa, do jakiego przekaznika wpina sie instalacje od podgrzewanych siedzeń, a może komuś udało sie juz podłączyc takie fotele w aucie bez tej instalacji?

Druga sprawa, patrzyłem dzisiaj na puszke bezpieczników i widze że w pozycjach OBC i Check Control mam wpięte bezpieczniki, a w aucie mam podstawowy komputer z 7 przyciskami, czy możliwe jest że mam instalacje pod pełny OBC ( i gdzie szukać tej wtyczki).A może powiecie jak jest u Was, czy jak macie podstawowy komp to tez macie wpiete te wszystkie bezpieczniki?

Sprawa trzecia.Mam obiżony zawias 60/30.Na wiosne myslałem zeby moze troche podnieść np na 40 z przodu (wiem że straci troche na wyglądzie )bo jest troche za twardo juz przy oponie 205/55/16.Co byście mi poradzili, amorki mam gazowe sportowe.Całe zawieszenie było wymieniane rok temu (amorki + sprężyny).Chciałbym zmienić fele na 17 i nie wiem co teraz robić.Czy na zawieszeniu -40 bedzie lepiej i jakie spręzyny włożyć żeby nie było aż tak twardo. Podpowiedzcie coś bo nie wiem co robić.

Z góry dzięki za wszelkie rady i pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
No podłączyłem to i jak narazie chodzi.Jest z tym troche roboty bo trzeba duzo rzeczy rozebrac w aucie zeby przeciagnac te kable i zeby nie bylo ich widac.
Opublikowano
Z podłączeniem nie było problemu bo miałem cały schemat, ale cos sie mi popierdzieliło bo nie działa mi teraz licznik i chyba padł którys przekaznik qurde
Opublikowano

A masz jeszcze gdzieś ten schemat??

Dostałem od sprzedającego tylko guziki z uciętymi kablami, a ilość przewodów w przyciskach i w fotelu niestety się niezgadza.

Jak to pożenić do kupy??

Opublikowano
Podnies trochę zawias i zmień opony na 17 - samochód i tak będzie lepiej wyglądał niż na bardzo niskim zawiasie i kołach 15" - na 17 da się jeździć jest trochę bardziej twardo ale znośne bez przesady i za to samochód się lepiej prowadzi.
Opublikowano

Kolego bartek_p podaj maila to Ci wyśle.

A z tym zawiasem to nie wiem co robic.Chciałbym 17 (obecnie mam 16)włożyć i zmienic springi na -40 z przodu moze te zielone weitec?Ma ktoś takie i wogóle jakiego koloru springów szukac zeby nie były takie twarde.