Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
bo ja myśle że zaj.............. na świecie jest tylko 28 sztuk

Skad kolego masz takie informacje???? to oznacza ze moj dziadek byl jednym z 28 :D....to prawie jak być wnukiem Billa Gates'a ,ktory byl francuzem :duh: :duh: :duh: :duh:

By ZacAnaheim

"Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle

przesłuchani"

"Prawo jest jak płot - żmija zawsze się prześliźnie, tygrys zawsze przeskoczy, a bydło przynajmniej się nie rozłazi, gdzie nie powinno."

Opublikowano (edytowane)

faktyczne przepraszam było tego tylko 462 sztuki ale i tak mało

silnik 2316 ccm 170 KM

%5B489%3A480%5Dhttp%3A//www.cs-zone.com/OVERIG124.jpg

http://www.bmwe21fansclub.it/public/upload/pdf-file/E21Alpinadati%20tecnici.pdf

http://bbsee.info/netsbon/id46.html

Edytowane przez kdpiast
Opublikowano

kurde 635 csi jest piekna, 323 tez....

kiedys chcialbym tez sobie cos old-schoolowego kupić ale na razie sie boje

szkoda, że potem tak na prawde będzie dużo trudniej,,,,

Opublikowano
faktyczne przepraszam było tego tylko 462 sztuki ale i tak mało

silnik 2316 ccm 170 KM

Prawdziwego misia na sztuczny miodzik nie nabierzesz :)

ale wiesz roznica miedzy 20 a prawie 500 jest znaczna :) i wtedy taki samochod by mial niesamowita wartosc :)...mysle ze cena 3,9 ojro byla by razy 10 :)

A moja Alpina stoi w stodole i czeka na nowe kołpaki z AHC tunning ;)...

A tak powaznie stara zamierzchla historia - juz pewnie mozna ja znalezc w puszkach po coli :)....przykre ale prawdziwe - wteedy nie wiedzialem co tzn dobry samochod unikatowy i nie powtarzalny pozatym 20 lat temu - alpinka nie byla takim rarytasem jakim jest teraz.

Pozdraiwam

By ZacAnaheim

przesłuchani"

"Prawo jest jak płot - żmija zawsze się prześliźnie, tygrys zawsze przeskoczy, a bydło przynajmniej się nie rozłazi, gdzie nie powinno."

Opublikowano

no właśnie nikt ich nie doceniał mój brat miał 315 e21 z 83r był 3 właścicielem z czego 1 za granica 2 w Polsce który nigdy nim nie jeżdził dal ciekawości 2 właścicielem był Pan Machalica no i 3 mój brat jak ja kupił miał a 85 tyś km jak ja sprzedawał po 5 latach miał a niecałe 190tyś km była ciemna zieleń

co do ilosci to i tak mało bo nie wiadomo ile jeszcze jeździ po drogach

Opublikowano
Prawdziwego misia na sztuczny miodzik nie nabierzesz :)

ale wiesz roznica miedzy 20 a prawie 500 jest znaczna :) i wtedy taki samochod by mial niesamowita wartosc :)...mysle ze cena 3,9 ojro byla by razy 10 :)

A moja Alpina stoi w stodole i czeka na nowe kołpaki z AHC tunning ;)...

A tak powaznie stara zamierzchla historia - juz pewnie mozna ja znalezc w puszkach po coli :)....przykre ale prawdziwe - wteedy nie wiedzialem co tzn dobry samochod unikatowy i nie powtarzalny pozatym 20 lat temu - alpinka nie byla takim rarytasem jakim jest teraz.

Pozdraiwam

No różnica znaczna.A autko piękne.

Oj Zacu,Zacu ...szkoda autka,ale cóż nie wiedziało się co dobre.

No to w takim razie...rozpoczynam skup puszek Coli i poźniej robie Alpine! :lol:

Może być każde auto,pod warunkiem że będzie to BMW...
Opublikowano

Basti masz rację...najważniejsze są chęci :

...rozpoczynam skup puszek Coli i poźniej robie Alpine!

potem cały świat sprzyja po cichu ;)......

Pomyśl sobie ile fajnych fur poszlo pod prase - z powodu nie świadomości

bylych właścicieli.....Widzialem ostatnio fiata 125 , stan jak nówka - do złomowania....Szkoda ze nie ma schroniska dla takich cukierków...

Młody dostaje po dziadku.....1 wlasciceilu...i co? i zlomuje bo wstyd w takim antyku jezdzic :(

By ZacAnaheim

przesłuchani"

Opublikowano

Hehe,a potem po rozkodowaniu vinu wyjdzie:

"Puszka Coca-Coli light,

rok produkcji 1988

kolor:czarno czerwony metallic

wyposazenie:

unikatowy system otwierania,centralny zamek

wersja na rynek polski"

:lol:

Szkoda takich klasyków.Ale pamiętasz co oglądaliśmy Bunie z allegro,ideał na części bo bez prawa rejstracji...też szkoda :( .

Opublikowano
ideał na części bo bez prawa rejstracji...też szkoda .

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Basti.....z wielkim oporem...ale napisze to :D......dla takich wyzszych celów można naginać prawo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dowód rejestracyyjny mozna qpic w biedronce :duh:

Ostatnio widzialem tam kompresor...brame garażową :D.....poczekajmy troche będą i kołpaki do e34 ;)..........2067 - Alpina zestaw malego majsterkowicza :D.....

By ZacAnaheim

przesłuchani"

Opublikowano
ideał na części bo bez prawa rejstracji...też szkoda .

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Basti.....z wielkim oporem...ale napisze to :D......dla takich wyzszych celów można naginać prawo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Można...i warto ;) .

Dowód rejestracyyjny mozna qpic w biedronce :duh:

Ostatnio widzialem tam kompresor...brame garażową :D.....poczekajmy troche będą i kołpaki do e34 ;)..........2067 - Alpina zestaw malego majsterkowicza :D.....

Hahaha kupie sobie brame garażową na pilota z biedronki i jak będę wyjeżdzał to mi sie zamknie :lol: To czekam na rok 2067 chyba że chiniole będą wcześniej(na co oczywiście licze)i kupuje Alpine(jedną z 500 sztuk :lol: ). Kurde...ale syf :|