Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam pisałem juz o tym problemie w zeszłym roku ale do tej pory nic sie nie zmieniło . Posiadam BMW e-36 325 TD 1996 r i problem jest nastepujacy , odpalam sielnik sie nagrzewa strzalka czyjnika temp na połowie włanczam ogrzewanie a tu zimne powietrze leci ;-( . Wystarczy tylko ze lekko przygazuje na 1500 obr/min juz ciepełko postoj powietrze zimne leci , dodam ze układ jest dobrze odpowietrzony wisko sprawne termostat nowy .Nie wiem czy jakis czujnik jest czy co ale na postoju wogole cieple powietrze nie chce leciec .Pomocy moze ktos juz sie spotkal z takim przypadkiem dziekuje z góry za pomoc . Zdesperowany fan BMW ;D

318i e30 bylo

320i e30 bylo

325 tds jest

323i jest

Opublikowano
a. uszczelka po glowica .b. pompa wodna ma kiepskie skrzydelka. c .zawor od ogrzewania slabo sie otwiera . d. zle odpowietrzone. e .zamulona nagrzewnica . g. wrzystkie powyrzsze
Opublikowano

Ogrzewanie w starszych BMW to niestety kula u nogi. W rodzinie mam 3 E30stki i w każdej ciepło się robi dopiero po 10 kilometrach... No ale da się żyć...

Posiadam BMW e-36 325 TD 1996 r

Jeśli Twój problem dotyczy e36 to błagam nie tytułuj posta [ E30 ] ogrzewanie sezon 2