Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Panowie mam taki problem kupilem e34 525i od znajomego mojej zony, pojechalismy na Warmie i po powrocie wymieniajac z tylu amory i sprezyny zauwazylem w miejscu mocowania lewego amortyzatora peknieta blache w karoserii tam za tylnym fotelem (3 nakretki) i taraz pytanie czy jechac tak do zielonej gory aby go przerejestrowac czy udac sie do mechanika aby cos poradzil .... przyspawal czy cos.

Prosze o pomoc

Piotr

Opublikowano
Ja bym ci radził najpierw naprawić -na naszych drogach pełno dziur i możesz jeszcze więcej szkód narobić.
Ja tez mam drugi pojazd z klasycznym napedem R1100R
Opublikowano
A wiesz, że jak zaliczysz mocną dziurę lub wyrwę (nie ma jak nasze drogi), to może Ci wpaść amorek do środka? Zakładam, już naprawdę ekstremalną sytuację ;) Podjedź do jakiegoś blacharza, a najlepiej do kilku, i podpytaj się o radę i cenę. Wybierz najciekawszą opcję i już.
Opublikowano
A wiesz, że jak zaliczysz mocną dziurę lub wyrwę (nie ma jak nasze drogi), to może Ci wpaść amorek do środka? Zakładam, już naprawdę ekstremalną sytuację ;) Podjedź do jakiegoś blacharza, a najlepiej do kilku, i podpytaj się o radę i cenę. Wybierz najciekawszą opcję i już.

Wcale nie musi być taka ekstremalna sytuacja.Jak już jest mocne pęknięcie to wystarczy obciążenie,dziura i...bum-amorek w środku.

Może być każde auto,pod warunkiem że będzie to BMW...