Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Chciałbym się dowiedzieć czy warto kupić moduł rozruchowy ??.Słyszałem ,że pomaga on zapalić silnik diesla ,ale czy to prawda, nie wiem. Może ktoś miał z tym doczynienia i może coś wie na ten temat ???
Opublikowano
Chciałbym się dowiedzieć czy warto kupić moduł rozruchowy ??.Słyszałem ,że pomaga on zapalić silnik diesla ,ale czy to prawda, nie wiem. Może ktoś miał z tym doczynienia i może coś wie na ten temat ???

A co to :shock: ??moze wiecej info to do benzyny czy dizla???

Opublikowano
Widzę że kolega zaczyna mieć problem z rozruchem ciepłego silnika-nie tędy droga.
Ja tez mam drugi pojazd z klasycznym napedem R1100R
Opublikowano

to jest arcy mega kozak bi-turbo!!!!!!!..wielki egzorcysta i uzdrawiacz padnietych 2.5tds BMW. jego miejsce jest w zarzadzie tej firmy bo ma na czym czapke nosic a nie jak te palanty w krawatach w serwisach dealerowych!! krotko--ozywil moja bume 5 td

-Uśmiałem się do łez! :cry2: :mrgreen: :mad2:

Ja tez mam drugi pojazd z klasycznym napedem R1100R
Opublikowano
komentarz fajny nie powiem:) Wiadomo że od remontu pompy sie nei ucieknie ale jescze te 50-100tys można spokojnie zrobic bez regeneracji :) Zdarzaja sie przypadki ludzi którzy regeneruja pompy oki jest przez 3 miechy i koniec znowu problem powraca także czasami regeneracja też nie jest super lekarstwem :(

NAPRAWA STEROWNIKÓW ABS BOSCH-a

Promocja dla klubowiczów 200zł :)

gg 2921736

602 888 262

LUBESLKIE okolice Łukowa

Opublikowano

Niewiem oco zabardzo chodzi ale z tego co wywnioskowalem po opisach to to zeby swiece grzaly przy cieplym silniku.

Jesli oto to po jaka k... ladowac kase jak mozna samemu wstawic zwykly wylacznik (tzw dzwonkowy - ile trzymasz tyle laczy) i przytrzymac go sobie kilka sekun i odpalac.

Koszt 10x mniejszy:)

Opublikowano
A czy każdy kto może kierowac dany samochód musi przechodzi przeszkolenie z zakresu uruchamiania :) ??? Po to jest urzadznie żeby nie było takiej koniecznośći. a druga sprawa to samo właczanie swoiec to nie wszytko :) Ci którzy to zamontowali to wiedza o czym mówie :) Urzadzenie także zmienai kąt wtrysku ( przyspiesza) cos ala ssanie.

gg 2921736

602 888 262

LUBESLKIE okolice Łukowa

Opublikowano
wpina sie je w wiazke przed samym kompem ( sterownikiem ) silnika.

gg 2921736

602 888 262

LUBESLKIE okolice Łukowa

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

A czy jest jeszcze ktoś kto może sie wypowiedziec w temacie tego urządzonka??Ktoś jeszcze próbował? W końcu gościu sprzedał już z tysiąc takich modułów! Jestem juz w sumie po zakupie,ale zrobiłem to jakoś tak prawie nieświadomie :) i chyba nawet nie chce mi sie tego montować...

http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=324634100 (dla przypomnienia)

Opublikowano

kupiłes od pajaca który nigdy bmw nie miał :) A latał polonezem jak zaczoł sprzedawac, a jest to kopia z mojego urzdzenia :) Montuj smiało i nie obawiaj sie :) nawet instrukcji nie chiało mu sie zmienic tylko skopiował słowo w słowo :)

Ale tak to jest w Polsce jak komus cos sie sprzedaje to zaraz pojawiaja sie nasladowcy i kopiuja. Fajnie było jak go nie było :)

gg 2921736

602 888 262

LUBESLKIE okolice Łukowa