Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam prośbę potrzebuję jeszcze kod do radia Blaupunkt nr seryjny to: GM 0202 S8632221 Proszę o pomoc... pozdrawiam
  • Odpowiedzi 264
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Witam mam prośbę potrzebuję jeszcze kod do radia Blaupunkt nr seryjny to: GM 0202 S8632221 Proszę o pomoc... pozdrawiam

sprobuj te

3734

1734

A tak na przyszlosc to jest juz temat kodow do radii i tam wypadalo by pisac posty a nie tworzyc nowych(robi sie balagan :nienie: )

Opublikowano
a.. i chcialbym sie spytac jaki przycisk wcisnac aby przyjelo kod, poniewaz wczesniej probowalem cos tam powciskac i nawet mi nie przyjmowalo kodu :| Prosze o pomoc!!
Opublikowano
serdeczne dzieki za kod, ale zawsze jest jakies ale :| jak włączam radio na wyswietlaczu polazuja sie tyko 4 kreski ( _ _ _ _ ) i nic nie mozna zrobic ani wpiasc :cry: duzo czytalem na innech forach i niby pisze zeby podlaczyc radio i odczekac, ale to nic nie daje :? czy jest moze inny sposob ??
Opublikowano
musisz zostawić radio włączone jest z tym różnie u mnie np wystarczy 10 minut i jak są te kreseczki to poźniej zapala się CODE i wtedy wpisujesz kod,a inni pisali ,że czasem i godzina potrzebna
Opublikowano

Witam.

Mam takiego grata; BLAUPUNKT BAVARIA C REVERSE RDS.

Brak kodu. Jeśli szanowni specjaliści DAREX, cudaczek61, CHIEFF mogli by mi pomóc:-) to z góry dziękuję:-)

BP1836N0257505

BLAUPUNKT

Bosch Telecom

7 641 836 340

NO 257 505

Opublikowano
dix1973

PostWysłany: Nie Maj 11, 2008 5:18 pm Temat postu: BAVARIA C REVERSE RDS - porśba o kod.

Witam.

Mam takiego grata; BLAUPUNKT BAVARIA C REVERSE RDS.

Brak kodu. Jeśli szanowni specjaliści DAREX, cudaczek61, CHIEFF mogli by mi pomócSmile to z góry dziękujęSmile

BP1836N0257505

bardzo prosze

9031

1032

Opublikowano

Dzięki wielkie, zadziałało:-) Radio wiekowe ale działa:-)

Przepraszam, że nadużywam Twojej cierpliwości ale mam jeszcze jednego BLAUPUNKTA - to już ostatni:-) Jeśli znów mogę prosić o kod:-) ?

BLAUPUNKT CAR 300(D)

No.: 90 532 620

7 645 852 520

GM0300T5308240

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,kupiłem E34,wymieniałem ostatnio aku i radyjko mi się zakodowało,proszę o kod do radia,oto numer fabryczny-BP3836S7706714

z góry dziękuję.

Opublikowano
golota2001

PostWysłany: Wto Maj 27, 2008 6:45 am Temat postu: bmw rewerse rds prośba o kod

Witam,kupiłem E34,wymieniałem ostatnio aku i radyjko mi się zakodowało,proszę o kod do radia,oto numer fabryczny-BP3836S7706714

z góry dziękuję.

9562

1562

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam wszystkich.

Jestem tutaj nowy ale mam klopot jak wszyscy...wymana akumulatora no dramat.

Moje radyjko to BAVARIA C BUSINESS BE 0774 A 7626145

Bardzo prosze o pomoc

• 5 tygodni później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...