Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wstępie chcę się przywitać gdyż jestem nowy na tym forum.

WITAJCIE!!! :handshake:

Mam problem z radiem, gdy włącze ogrzewanie tylnej szyby pojawiają się zakłócenia...raz jest dobrze a raz szumi w głośnikach i ledwo co słychać muzyczkę.

co z tym zrobić???

proszę o pomoc.

pzdr.

Opublikowano
Wszyscy są chetni tylko może nikt nie ma pomysłu.Moze napisz czy to sedan czy kombi , wiecej danych.Ja w swoim kombiaku mam antenke przyklejona do szybki bocznej i nie jest to rewelacyjne rozwiazanie jesli chodzi o sciąganie fal radiowych.Pewnie lepiej bedzie działać antenka z batem.Pozdrawiam
Opublikowano

A ja mam propozycję abyś poszukał po forum, bo podobny (a w zasadzie chyba taki sam) problem był już tu poruszany i było parę pomysłów. Tylko trzeba najpierw dobrze szukać, a potem pytać.

...

Poszukałem - zajęło mi to jakieś pół minuty :

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=66829

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano

to jest sedan, antena radiowa jest w tylnych słupkach.

szukałem takiego tematu ale nie moge znalezc.... jestem tu nowy takze prosze o wyrozumiałeść - Sebast - BMW Klub Polska.

z czasem sie naucze, na forum mitsu było troszkę inaczej.

pzdr.