Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Glupie pytanie... gdzie w E32 _dokladnie_ ukryty jest klucz i lewarek do podnoszenia kol?

Obecnie, po 10 latach przerwy (!): E85 Z4 3.0i R6 M54 '03 + LPG

We wspomnieniach: E32 740i V8 M60 '93 oraz E34 520i R6 M20 '90 + LPG

Opublikowano

Witam!

W bagazniku za oslona tapicery na pasie gdzie lampy,sa tam takie cypelki odkrecane.Pozdrawiam

WW.NAVIBOCIAN.PL
Opublikowano

Dziekuje.

Mam jednak jeszcze kilka pytan....

1. W bagazniku po lewej stronie (od strony kierowcy) jest inna odkrecana oslona a po jej sciagnieciu widze duzo wolnej przestrzeni, na samym dole jakas czarna skrzynka. Co tam jest/ma byc?

2. Po podniesieniu klapy bagaznika, wlasnie na klapie w lewej czesci jest jakas czarna plastikowa raczka z oznaczeniem - bialym trojkatem. Co to jest?

Opublikowano

dziwne to z lewej strony...

Ja pamiętam , ze z lewej (strona kierowcy) w nadkolu bagażnika (pod osłoną) jest wzmacniacz i antena (jeśli jest w nadkolu)

natomiast z prawej (po stronie pasażera) jest większa osłona a za nią akumulator i sterowanie Webasto

Na pasie tylnym (tam gdzie lampy) za osłoną jest lewarek, klucz do kół oraz blokada (metalowy trójkątny klocek) koła - ja mam (miałem) tam jeszcze gaśnicę...

Na klapie bagażnika jest schowek na klucze - możliwe, że Ty masz tam cos zwiążanego z trójkątem ostrzegawczym ??

A... w bagażniku jest zamocowany tuner radia na górnej ścianie (czyli pod tylnią szybą) i może jeszcze zmianiarka z 2 strony?? (ja jej nie miałem)

Marcin

BMW Klub Polska

F25 X3 2,8iA xDrive

E91 320dA touring

E39 530dA touring

E39 530iA touring

E36 316iA m43 Compact

----------------------------------------

historia - E32 750iA (1992-2004)

Opublikowano
Ja pamiętam , ze z lewej (strona kierowcy) w nadkolu bagażnika (pod osłoną) jest wzmacniacz i antena

Byc moze jest to wzmacniacz, ale jest on schowany z tylu - po czesci za pasem blachy. Natomiast przed tym jest duzo wolnej przestrzeni dlatego myslalem ze cos tam ma byc.

Na klapie bagażnika jest schowek na klucze

Jest oczywiscie duzy schowek na klucze, ale po lewej stronie, blizej krawedzi w strone zamka, jest mala, ok 10-centymetrowa plastikowa klapka z zonaczeniem - bialym trojkatem. Tu nie mam pojecia co to.

Opublikowano

ta wolna przestrzeń to pewnie miejsce na zasobnik CD albo NAVI - chyba gdzieś na necie (zdjęciach) widziałem, ze w osłonie od góry wycięty jest otwór i wystaje szuflada zasobnika..

A to w bagażniku to może do powieszenia trójkąta ??

Sam nie zauważyłem, zebym coś takiego miał... :shock:

Zrób foto to może coś więcej będzie wiadomo...

Marcin

BMW Klub Polska

F25 X3 2,8iA xDrive

E91 320dA touring

E39 530dA touring

E39 530iA touring

E36 316iA m43 Compact

----------------------------------------

historia - E32 750iA (1992-2004)

Opublikowano
nie wiem czy dobrze myśle ale może chodzi ci o rączke do zamykania klaby bagażnika.to jest po to aby nie palcować czy brudzić auta dotykając karoseri rękami