Skocz do zawartości

tylna kanapa e34

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

mam takie pytanko odnosnie tylnej kanapy...dostalem druga 5tke w M-pakiecie,powoli zaczalem przerzucac ciekawe elementy do mojej czarnej Jadzki:) i moje pytanie brzmi...jesli mam zwykla kanape,2 czescopwa to czy mozna zalozyc kanape dzielona??sklada sie ona z 4 czesci i zastanawiam sie czy mocowania beda pasowac...

moje drugie pytanie to pytanie o halogeny do zderzaka m5-czy halogeny sa takie same jak w zwyklej wersji?

dziekuje z gory za odpowiedz

Pozdrawiam

Opublikowano
Witam

mam takie pytanko odnosnie tylnej kanapy...dostalem druga 5tke w M-pakiecie,powoli zaczalem przerzucac ciekawe elementy do mojej czarnej Jadzki:) i moje pytanie brzmi...jesli mam zwykla kanape,2 czescopwa to czy mozna zalozyc kanape dzielona??sklada sie ona z 4 czesci i zastanawiam sie czy mocowania beda pasowac...

moje drugie pytanie to pytanie o halogeny do zderzaka m5-czy halogeny sa takie same jak w zwyklej wersji?

dziekuje z gory za odpowiedz

Pozdrawiam

Masz zdaje sie metalową przegrodę za oparciem tylnej kanapy, więc składana do samochodu który takiej wcześniej nie miał nie będzie pasować

Opublikowano
  • Autor
no wlasnie ta dzielona kanapa jest troche ..dziwna bo tam tez jest metalowa przegroda...jedynie dol kanapy jest dzielony...tylnego oparcia jakos nie sprawdzilem...
Opublikowano

Sa wersje z dzielona tylna kanapa. Jednak przerobienie niedzielonej na dzielona jest dosyc trudne.

Otoz trzeba by bylo przyspawac mocowania(zawiasy) na dolna kanape i na oparcie, wyciac dziure miedzy bagaznikiem a przedzialem pasazerskim no i zamontowac gorna belke z zaczepami do zatrzaskiwania oparc.

Opublikowano
  • Autor

wiec nie bede tego przerabiac..dzis wlasnie ja lepiej obejrzalem i niestety tak jak Centrino napisal-trzeba spawac i ciac...

co do zderzakow i progow..nie sprzedaje :) sam chce do siebie to wrzucic :) ale jesli ktos cos innego potrzebuje to zapraszam

Opublikowano
ale to jest M czy tylko m pakiet????Masz przekładnie kierowniczą????

E34 1988r 2.0l 12v M20

E36 1.8i 1996r sedan.

Opublikowano

Chyba kazdy ma. Jeden ma wspomaganie, inny nie ale uklad kierowniczy musi miec przekładnie. Chyba ze były wersje na sznurki :)

Bandite Motor Wagen
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Chyba kazdy ma. Jeden ma wspomaganie, inny nie ale uklad kierowniczy musi miec przekładnie. Chyba ze były wersje na sznurki :)

Kolego jak nie masz nic do powiedzenia w tym temacie to po co się udzielasz, kolega pyta czy nadal ma przekładnie kierowniczą, bo może została sprzedana?! A to że każde ma przekładnię to Ameryki nie odkryłeś :roll2:

Opublikowano
wiec nie bede tego przerabiac..dzis wlasnie ja lepiej obejrzalem i niestety tak jak Centrino napisal-trzeba spawac i ciac...

co do zderzakow i progow..nie sprzedaje :) sam chce do siebie to wrzucic :) ale jesli ktos cos innego potrzebuje to zapraszam

Właśnie szukam dzielonej tylnej kanapy z zagłówkami, bo moja się trochę sfatygowała, jak chcesz się pozbyć to może sie dogadamy, po warunkiem że to nie skóra.