Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam tak jak w temacie mógł by ktoś zrobić fotkę listy bezpieczników i wrzucić ma e-mila [email protected] ja mam ale po włosku, może być w języku ang. z góry dzięki

wez opcje szukaj...byla instrukcja PL w temacie :norty: :norty: :norty: nie idz na latwizne :cry2: :cry2: :cry2:

Opublikowano
wez opcje szukaj...byla instrukcja PL w temacie :norty: :norty: :norty: nie idz na latwizne :cry2: :cry2: :cry2:

Oj w instrukcji jest tylko informacja, gdzie te bezpieczniki się znajdują nic poza tym.

Pozdrawiam

Krzysiek

Opublikowano
wez opcje szukaj...byla instrukcja PL w temacie Laughing Laughing Laughing nie idz na latwizne Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad

nie szukam instrukcji bo mam, a tam nie ma rozpiski bezp. aaaaa i szukałem na forum ale jakoś nie mogę znaleźć :think: tak więc jak by się komuś chciało otworzyć schowek w samochodzie i zrobić fotkę tej karteczce co jest pod bezp. będę wdzięczny pozdrawiam gregus