Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam! Chciałbym się dowiedzieć czy boczki przednich drzwi z sedana będą pasować do coupe ?? Czy w coupe są dłuższe drzwi ?
Opublikowano
jaki kolor jak szare jasne to mam dwa kaplety niestety tylko po trzy sztuki dwa przednie i po jednym tylnim moge ci wyslac za grosze .bo stoja i zagracaja garaz trzy sa z jasna skora w srodku idrugi kaplet od M z paseczkami czerwono nibieskimi .
Opublikowano
oddam za darmo tylko musisz za transpot ( paczke zaplacic ) Moze beda leprze niz masz troche do poprawy ale material sie nie odkleja
Opublikowano
ale ja niewiem czy to takie same wysle ci te trzy jak beda ok to dobrze a jak nie to je zutylizujesz . wrazie czego z dwuch kapletow mozna stworzyc 1 niezly z kazdego boczka mozna otrzymac tylko 1 czesc psujac pozostala potem sie skleja te dobre i boczek gotowy . te srodki sa obszyte skora szara jasna ze szwem . one sa troche inne nizty masz ale napewn wygladaja znosnie ,
Opublikowano
ok od 800 do 1500 przod sztuka . A tyl ok 500 -1000 za sztuke i niestety wymieniamy parami bo ruznica w stosunk do starych jest tak ogromna ze az kole w oczy dotyczy to szarych przy czarnych tak zle nie ma .
Opublikowano
do Dnaja 2 . wslalem ci te ze skora . jestes winien 4 packa redsa jablkowego jak bede nad morzem to odbiore He HE . Mam nadzieje ze ich w transpocie nie popsuja raczej beda w srodku tygodnia . wyslalem 2 przednie i jeden srodek od tylu druiego brak . .
Opublikowano
tomas zostaly dwa przednie od Mki 3 szare z srodkiem niebiesko szarym z mazaczkami M3 i tylni jeden caly ale kiepski srodek i drui srodek dobry . mozna zlozyc jakis komplet . nie jest tragiczny .
Opublikowano
jeszcze cos i saszetke kiti keta bo fredzel ( kot) bardzo dzielnie pomagal w pakowaniu przesylki pazurkiem trzymal pudelka i konce tasmy bez niego by sie to nie udalo.