Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Panowie, czy bmw e-36 coupe z 96 roku włącznik świateł i jego oznaczenia z boku są seryjnie podświetlane? Pytam, bo u mnie nie ma podświetlenia, ale na jednym ze zdjęć w galerii waszych bmw widzialem w e-36 podświetlany włącznik i zacząłem się zastanawiać, czy u mnie też to jest, tylko np dioda się wypaliła. Dzieki z gory. Pzdr

Opublikowano
Raczej napewno masz podświetlenie, tylko żarówka "skończyła żywot". U siebie wymieniałem (jest tylko 1 żarówka podświetlajaca chyba 3 punkty). Nie pamiętam już, jak się do niej dostać, ale jest na takim długim "dzyndzelku"
Opublikowano

maestro widzę, że na forum jesteś już spory kawałek czasu a o :search: nie wiesz :twisted: :twisted2: :wink:

Włącznik jest rozbieralny, raczej jest tam żaróweczka (nie pamiętam jej oznaczenia). Wyjmujesz rozkładasz na części zmieniasz i po sprawie. Opis jest na 100% na forum. Nie pamiętam gdzie dokładnie a niestety nie mogę sam zerknąć.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.