Skocz do zawartości

Oswietlenie w srodku gdy samochod zamkniety.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam!

Mam pytanie:

Przy zamknietym aucie kiedy pociagne za klamke od strony kierowcy na kilka sekund wlacza sie oswietlenie wnetrza samochodu, od strony pasazera to nie dziala :? - czy takie cos dotyczy tylko strony kierowcy ? - mam seryjny alarm z "imobilajzerem" - bmw 318is coupe 93r. Do tego nie odbija mi klamka od pasazera moze tam cos jest zepsute (ale o odbijaniu juz znalazlem na forum temat).

Pozdrawiam i czekam na odpowiedz co do oswietlenia przy zamknietym samochodzie.

Edytowane przez fufux
Opublikowano
Przy zamknietym aucie kiedy pociagne za klamke od strony kierowcy na kilka sekund wlacza sie oswietlenie wnetrza samochodu
wygląda na to że masz podgrzewany zamek w swojej buni :norty:

Prowadziłeś kiedyś BMW? To jest adrenalina, to jak narkotyk - wciąga. Jesteś królem świata i nikt ci nie podskoczy :diabel_faja:

Nowe forum BMW tylko dla serii 3

http://www.3er.pl

warto tam być!!!

Opublikowano
wygląda na to że masz podgrzewany zamek w swojej buni :norty:

ooo, możesz to rozwinąć lub może ktoś potwierdzi, też mam takie cuś

www.turboBMW.pl
Opublikowano

Ogrzewanie zamka i oświetlenie to całkiem inna bajka, ogrzewanie albo jest lub go brak

Oświetlenie działa tylko do 3 pociągnięć, ja osobiście mam to wyłączone, złodziej ciągnie za klamke i widzi co jest w środku.

=======================

BMW 528i e39 Sedan M-PAKIET, 99r benz+gaz

Opublikowano
Chyba jednak jest to połączone.... bo właśnie ogrzewnie (razem z oświetleniem) działa tylko do trzech razy... - aby nie rozładować baterii.
Opublikowano
Witam.A jak jest w przypadku gdy wyłącze total oświetlenie wnętrza?Ogrzewanie działa? :worried: Bo u mnie też takie coś jest.
Może być każde auto,pod warunkiem że będzie to BMW...