Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Całkiem ładna , ciekawe za ile chce gość sprzedać, bo ta cena to tylko wywoławcz na allegeo ??

zibi

BYŁO w kolejności:

318,320, M3, 735AHG, 730, 525TDS, 725TDS, 740

JEST : 530D Touring

Opublikowano (edytowane)

człowiek który kupił moja oglądał ta bmke... moja ogładał moja..potem w tygodniu ta... bo podobala mu sie wizulanie.. i cena sporo niższa od mojej... jednak wrócił po moja... wiec to cos już mówi.. według niego był krecony licnzik i to sporo.. i w porównaniu do mojej 730 była jakas wolna i sie nie wkrecała tak... i takie tam kilka gadzetów... cos tam chyab z plynem chlodzoacym... itp..

jak to z nim stweirrdziąłme..padło i ktos na wabia załozył fele..bo prezentuje sie rzeczywiscie ładnie..

ale najlepiej podjechac samemu ... może nie jest taka zła..a może gośc pusci ja sporotaniej i oplaca sie ewentualne naprawy

wiec może warto !

Edytowane przez Rafal_W_wa
http://img110.imageshack.us/img110/2668/naroummmpr4.jpg
Opublikowano

auto wygląda na zadbane i jeśli faktycznie jest takie na jakie wygląda to zapewno cena będzie w granicach 24tys. moze więcej

( z tym że nie zawsze wygląd odzwierciedla faktyczny stan auta)

"FULL Opcja" :nienie: nie do konca tak jest ...

Rafal_W_wa to pogoniłes swoją , no i ile za nią zgarnołes oczywiscie jeżeli można wiedziec ???

Opublikowano
Może ktoś z szanownego grona wie coś na temat tej 7er z ogłoszenia , bedę bardzo wdzięczny za jakieś info , może ktoś był oglądać albo cuś :mrgreen:

http://moto.allegro.pl/item273246752__bmw_e_38_730_v8_piekna_zobacz.html

rozmawiałem z człowiekiem przez telefon

coś jest rzeźbione w tym samochodzie...

niby pełna wersja a niepełna :lol:

zderzak z dziurami na spryskiwacze reflektorów a spryskiwaczy nie ma - niby ktoś ukradł listwe i założyli taką :shock: a koła za 3,5 tyś :roll:

osobiście nie oglądałem