Skocz do zawartości

PROSZĘ O RADĘ - GDZIE JA MAM AKUMULATOR HIHI?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcialem sie spytac gdzie mam aku w mojej e34 rocznik 1988. Rozebralem pewną pokrywę z prawej strony a tam 2 jakies odbiorniki czy male skrzynki. Jedna z napisem BOSCH. Czy to aku? Dla mnie aku ma wyglad jednej duzej skrzynki, a do takiego auta na pewno aku musi byc wielkie, chyba ze sie myle. Po drugiej stronie znalazlem z kolei skrzynke z bezpiecznikami. Gdzie u licha ta bateria?

Chce to wiedziec by ją doładowywac, ale jak to zrobic jesli ona wyglada tak jak te dwie srebrne skrzynki z przodu. Moze sie tego nie ładuje? Ale jak wysiadzie to co? Stoje i czekam na pomoc drogową? Komp mi cos oglosi?

Przepr za duzo kwestii ale dajcie znac jak cos wiecie. Z gory dzieki za odpowiedzi!

:cool2:

Opublikowano

Panowie a ja mam pytanko jak sie dostać do tego akumulatorka bo nie mogę niby w siedzeniu od przodu są jakieś zaczepy ale próbowałem podnieść kanapę i nic

DZIĘKI POZDRAWIAM = BUCZER =

Baureihe: E34

Fahrzeugtyp: 520i

Motor: M50

SPRZEDANA :(

ale może E46 albo E39 tylko jaka :)

Opublikowano
może Kolega miał z tyłu siedzenie Soffix i chciał je podnieść

Możesz powiedzieć o co ci chodziło ?

Baureihe: E34

Fahrzeugtyp: 520i

Motor: M50

SPRZEDANA :(

ale może E46 albo E39 tylko jaka :)

Opublikowano
może Kolega miał z tyłu siedzenie Soffix i chciał je podnieść

Możesz powiedzieć o co ci chodziło ?

Opcje sa 2. Albo zatrzaski i wtedy szarpiesz z przodu do góry, albo musisz włozyc rekę obok oparcia i podniesc z tyłu do przodu.

Bandite Motor Wagen