Skocz do zawartości

Pokrowce e36 coupe????

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam czy ktos kiedys kupil, zakladal nie wiem cokowiek pokrowce do bmw coupe?? Nie wiem mam taki problem bo posiadam 2 tapicerki jedna ciemna druga jasna< z podgrzewaniem, fabrycznie zaomntowana, tylko jest lekko przetarta> i chcialbym zmienic na ta jasna fabryczna a jest lekko przetarta;/ z gory dziekuje za pomoc
Opublikowano
troche nie scislo ja wymienialem prawie wrzystko od tapicerki ze skora do alcantary M . durzo pracy i troche trzeba miec wiedzy nie da sie tak przelorzyc bo wyjdzie okropnie Najlepiej znajdz dobrego tapicera i za sama robote nie wezmie duzo napewno trzeba wybrac leprze gabki i je pokleic i uzupelnic a dopiero potem nakladac material poszyciowy . jak zalozysz na rozwalone gabki to sie wytrze . potem popasowac i poskrecac .reasumujac z trzech kapletow wychodzi jeden dobry .
Opublikowano
  • Autor
a obszycie skora kosztuje okolo 2000zl? nie wiem narazie myslelm nad zwyklymi pokrowcami a jak bede mial pieniadze to bym obszyl skora. ale to dopiero za jakis czas
Opublikowano
za 2000 zlotych to ja nawet bym nie zlecil bo to bedzie syf kompletny Skora ostatniego sortu . a wykonanie oplakane 6000 zl to moze ale lepiej poszukac orginalu sam to przerobilem po 1 roku wrocilem o orginalu M power Alcantara i jest dopiero super . szycia juz mnie nie interesuja .CI co szyja to zwykl oszusci .a jak trafisz na nie oszusta to cena powala .Materialy i skory profi sa bardzo drogie !!!
Opublikowano
M pawer w idealnym stanie bez przetarc w alcantarze wyszlo ok 400 sztuk szaro niebieskiej plus boczki nowe .bo stare nienadawaly sie doniczego material gabkowy ktory znajduje sie pod materialem glownym kruszeje z wiekiem i sie odkleja . pojawiaja sie purchle .WIEC komplet rodzynek niestety kosztowal ok 8000 zl ale cieszy oko .
Opublikowano
niestety moje pomysly sa bardzo nie ekonomiczne . napewno mozna taniej .ale mi nie wychodzi
Opublikowano
Wlacze sie do dyskusji za pozwoleniem :) Sam ostatnio regenerowalem fotele i tapicer wzial ode mnie 100zl od fotela, bez zmiany materialu, samo poprawianie szwow i spisal sie na medal, dodatkowo polozyl nowa skore na kierownicy za 250zl. Radze sie udac z samochodem do tapicera i omowic temat, bo bez przesady by w auto dac tapicerke za 8 tysiecy :) Inne wyjscie mozna kupic kompletny srodek, sam nad tym myslalem i widzialem po 600zl caly srodem, fotele, kanapa, boczki do coupe w stanei bardzo dobrym... Wymiana calego materialu to juz ostatecznosc, jakbym mial to robic to tylko welur, skora, w lecie sie pocisz na tym a w zimie slizgasz... :) Ale to moje zdanie, pozdrawiam!
Opublikowano
JAK JA SPRZEDAJE AUTO PO LATACH TO JEST KOLEJKA CHETNYCH !!! . BO TAKICH RARYTASOW ORGINALNYCH JAKIE ZBIERAM TO TYLKO ZE SWIECZKA SZUKAC . NIKT CI NIE ODDA PRAWIE NOWEJ TAPICERKI OD M POWERA ZA 600 ZL I TO JESZCZE W ALCANTARZE