Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam czy ktos kiedys kupil, zakladal nie wiem cokowiek pokrowce do bmw coupe?? Nie wiem mam taki problem bo posiadam 2 tapicerki jedna ciemna druga jasna< z podgrzewaniem, fabrycznie zaomntowana, tylko jest lekko przetarta> i chcialbym zmienic na ta jasna fabryczna a jest lekko przetarta;/ z gory dziekuje za pomoc
Opublikowano
troche nie scislo ja wymienialem prawie wrzystko od tapicerki ze skora do alcantary M . durzo pracy i troche trzeba miec wiedzy nie da sie tak przelorzyc bo wyjdzie okropnie Najlepiej znajdz dobrego tapicera i za sama robote nie wezmie duzo napewno trzeba wybrac leprze gabki i je pokleic i uzupelnic a dopiero potem nakladac material poszyciowy . jak zalozysz na rozwalone gabki to sie wytrze . potem popasowac i poskrecac .reasumujac z trzech kapletow wychodzi jeden dobry .
Opublikowano
za 2000 zlotych to ja nawet bym nie zlecil bo to bedzie syf kompletny Skora ostatniego sortu . a wykonanie oplakane 6000 zl to moze ale lepiej poszukac orginalu sam to przerobilem po 1 roku wrocilem o orginalu M power Alcantara i jest dopiero super . szycia juz mnie nie interesuja .CI co szyja to zwykl oszusci .a jak trafisz na nie oszusta to cena powala .Materialy i skory profi sa bardzo drogie !!!
Opublikowano
M pawer w idealnym stanie bez przetarc w alcantarze wyszlo ok 400 sztuk szaro niebieskiej plus boczki nowe .bo stare nienadawaly sie doniczego material gabkowy ktory znajduje sie pod materialem glownym kruszeje z wiekiem i sie odkleja . pojawiaja sie purchle .WIEC komplet rodzynek niestety kosztowal ok 8000 zl ale cieszy oko .
Opublikowano
Wlacze sie do dyskusji za pozwoleniem :) Sam ostatnio regenerowalem fotele i tapicer wzial ode mnie 100zl od fotela, bez zmiany materialu, samo poprawianie szwow i spisal sie na medal, dodatkowo polozyl nowa skore na kierownicy za 250zl. Radze sie udac z samochodem do tapicera i omowic temat, bo bez przesady by w auto dac tapicerke za 8 tysiecy :) Inne wyjscie mozna kupic kompletny srodek, sam nad tym myslalem i widzialem po 600zl caly srodem, fotele, kanapa, boczki do coupe w stanei bardzo dobrym... Wymiana calego materialu to juz ostatecznosc, jakbym mial to robic to tylko welur, skora, w lecie sie pocisz na tym a w zimie slizgasz... :) Ale to moje zdanie, pozdrawiam!
Opublikowano
JAK JA SPRZEDAJE AUTO PO LATACH TO JEST KOLEJKA CHETNYCH !!! . BO TAKICH RARYTASOW ORGINALNYCH JAKIE ZBIERAM TO TYLKO ZE SWIECZKA SZUKAC . NIKT CI NIE ODDA PRAWIE NOWEJ TAPICERKI OD M POWERA ZA 600 ZL I TO JESZCZE W ALCANTARZE