Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam !! Dzis wymieniłem oleje i filtry.Mam zamiar wymienic przewody i swiece,jednak nie wiem najlepiej na jakie bo wybor jest na rynku dosc duzy.Mam bmw e-36 z 92r. z nr.nadwozia : FD64874,ponoc potrzebny bo kazdy model jak wiadomo czyms sie tam roznic nawet z tych samych lat podobno.Aha,silnik to 2.5.Co waszym zdaniem jest najlepsze??Chce zeby beta miala lepszego kopa.Swiece i przewody ktore wymienie beda mi sluzyly dosc dlugo bo nie jezdze az tak wiele.Poprosze o jakies rady i sugestie.Chyba najlepiej od posiadaczy e-36 choc inne tez wskazane.Z gory thanx.

osa-ozo

Sprzedam :

Oryginalne tylne lampy BMW e46 do sedana - zewnętrzne i w klape.

Kierunkowskazy przednie e46

Ceny : Tanio

Opublikowano

było już na forum, opcja "szukaj" może dostarczyć ci wiele radości...

a co do "kopa" :lol: - zmiana kabli, świec właściwie da taki sam efekt jak naklejki na szybe...

Opublikowano

Witam !! Dzis wymieniłem oleje i filtry.Mam zamiar wymienic przewody i swiece,jednak nie wiem najlepiej na jakie bo wybor jest na rynku dosc duzy.Mam bmw e-36 z 92r. z nr.nadwozia : FD64874,ponoc potrzebny bo kazdy model jak wiadomo czyms sie tam roznic nawet z tych samych lat podobno.Aha,silnik to 2.5.Co waszym zdaniem jest najlepsze??Chce zeby beta miala lepszego kopa.Swiece i przewody ktore wymienie beda mi sluzyly dosc dlugo bo nie jezdze az tak wiele.Poprosze o jakies rady i sugestie.Chyba najlepiej od posiadaczy e-36 choc inne tez wskazane.Z gory thanx.

Hmmm...... a mi Vin Dekoder napisał o twoim samochodzie: Produktion: 07/1991 . Na pewno twoje auto jest z 1992 roku?

Układy wydechowe do BMW: www.pamaku.pl

Ten, kto pyta jest głupcem przez pięć minut, kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie.

Opublikowano

ETK też tak mówi :) - 07/91 i niestety, w związku z tym, bez Vanos-a :(

Ale silnik 2.5l jest OK. :D

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano

Lepszy kop?

Proponuje PaLiWo LoTnIcZe :twisted:

Świece możesz wymienić, sprawdz wszystkie płyny.

Co do roku produkcji to kolega może podał rocznik 92 jako datę I rejestracji....

Opublikowano

Ze swiec - polecam NGK.

Z kabli - polecam oryginaly ;).

To prawda, ze swiece i kable nie pomoga, jezeli chodzi o osiagi, ale zle dobrane (np. slawne juz Briski) moga duzo zaszkodzic.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i