Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mianowicie mam pytanko bo koleszka ma do sprzedania feleczki calkiem ladne od E-34 a chcialbym je zalozyc do mojej E-39.....mozecie mi podpowiedziec czy maja takie samo ET czy moze beda bardziej wystawaly czy moze schowaja sie i trzeba bedzie dolozyc dystanse ???

POZDRO....

De' sant de' Salvadore

Idąc na śmierć śmieję się

Opublikowano
bo widzisz arturro poprzednio mialem E-34 i kupilem ja z oryginalnymi felami od E39..... prezentowala sie zarombiscie tylko ze prawdopodobnie tam byly jakies dystanse.... i tak ja sprzedalem, teraz mam dylemat tylko w odwrotna strone....chyba ze jest cos takiego jak piasta centrujaca z dystansem

De' sant de' Salvadore

Opublikowano
a co do Twojej buni to wlasnie kukalem zdiecia !!! i wiesz co Ci powiem !? zdecydowanie nie zwlekaj z przyciemnianiem szyb !!! Teraz sie prezentuje swietnie, ale z ciemnymi szybkami bedzie MASAKRA ! no i ten hak wywal oczywiscie .....

De' sant de' Salvadore

Opublikowano
mianowicie mam pytanko bo koleszka ma do sprzedania feleczki calkiem ladne od E-34 a chcialbym je zalozyc do mojej E-39.....mozecie mi podpowiedziec czy maja takie samo ET czy moze beda bardziej wystawaly czy moze schowaja sie i trzeba bedzie dolozyc dystanse ???

POZDRO....

Witam e-34 ma to samo ET co e-39 ...rostaw srob pasuje 5x120 nie pasuje otwor centrujacy ....e-34 ma 72.5 a e-39 74mm.....jak masz tokarza to moze ci roztoczy i bedzie OK....