Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam problem z klimatroniciem,otóż problem polega na tym ze nawiew prawej strony wieje tylko zimnym powietrzem,można regulować silę itd,ale w zaden sposób nie można ustawić temperatury,dotyczy to tylko prawej strony,lewa jest jak najbardziej w porządku.Dodam ze przy zamianie na inny panel sytuacja sie powtarza,to samo sie dzieje jezeli zupelnie odłączymy kostki od panela sterującego,w czym może być problem??
Opublikowano
sory że się wcinam, ale czy jak nie wieje wcale z jedenej strony tzn z prawej to też elektrozawór czy "jeż" ogólnie mi słabo dmucha i druga strona.
Opublikowano
sory że się wcinam, ale czy jak nie wieje wcale z jedenej strony tzn z prawej to też elektrozawór czy "jeż" ogólnie mi słabo dmucha i druga strona.

Sprawdz na zimnym silniku poziom plynu....moze masz malo ...odkrec korek i wtedy dobrze sprawdzisz.....

Opublikowano
takie małe pytanie co ma płyn do słabego nadmychu z jednej strony??

niby sprawdzałem ostatnio nawet to było ok.

zle przeczytalem :oops: zawory sa na jedna i druga strone osobno...a slaby nadmuch moze byc przez filtry kabinowe....