Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam od wczoraj stałem się posiadaczem BMW 320Ci E46 Sport/Coupe 150 km . Co możecie mi powiedzieć o tym samochodzie z waszych wrażeń z jazdy :wink: . Jestem wielkim fanem BMW a to jest moja pierwsze prosze o łagodną krytyke :wink:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

A 'tym' to niewiele zapewne będzie ci ktoś w stanie powiedzieć bo pewnie nigkt go nie widział, a diabeł tkwi w szczegółach ;) A ogólnie to z silników 2.0 lepszy jest ten 170KM niż 150KM za równo pod względem spalania, jak i dynamiki.

Pozdro.

Opublikowano

coz chyba Ty powinienes nam opowiedziec twoje wrazenia z jazdy po zakupie auta

:twisted:

Opublikowano (edytowane)
jestem własnie po jeżdzie i już chyba nie przesiąde się na inny samochud :wink: Edytowane przez Nierobig@
Opublikowano
Jak na pierwsze BMW to bardzo dobry wybor malo pali dobrze jezdzi i jest niedrogie w utrzymaniu nauczysz sie pokory nie tracac zycia bo jest tylko jedno Ja juz moge myslec o M ale po wielu latach jazdy tymi samochodami Najwiekrze klopoty bywaja wtedy jak mlodzi ludzie kupoja bardzo szybkie fury nie ogarniajac ich ani mentalnie ani finansowo . bo ty mozesz robic kompromisy jak cie nie bedzie stac na najleprze opony to zalorzysz srednie i trez bedziesz jechal w topowych odmianach nieda sie .