Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
pozdr wsztystkich kto moze niech odpowie jaki polecacie tłumik do 328 e36 cabrio oszywiscie tuningowy z ładnym base a nie wyciem czyli słychac a nie w miejscu stoi????????????pozdr robo
Opublikowano
ja mam dedykowanego REMUSA, do cabrio jest idealny, nie męczy podczas dłuższych podróży bez daszku

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano

Kolego Robert Cabrio. Nie psuj wyglądu Twojego pięknego wozu jakimś dedykowanym wydechem.

Oryginał wygląda najbardziej kozacko :wink:

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano
orginal tam jest specjalna przepustnica chamujaca spaliny i wyruwnujaca prace silnika to nie tylko jest ozdoba . podnosi moment obrotowy i szybciej nagrzewa sie silnik razem z wydechem . Jak sobie cos wykombinujesz lipnego to duzo stracisz .dobre tlumniki to koszt ok 1000E (nie pomylilem sie w zerach . } zmiana katalizatorow barany koncowy i zmiana w sterowmiku silnika przez AC SCHNIZER . to jedyna sluszna droga oprucz orginalu !!!! . wiec orginal jest tani jak barszcz .
Opublikowano
orginal tam jest specjalna przepustnica chamujaca spaliny i wyruwnujaca prace silnika to nie tylko jest ozdoba . podnosi moment obrotowy i szybciej nagrzewa sie silnik razem z wydechem . Jak sobie cos wykombinujesz lipnego to duzo stracisz .dobre tlumniki to koszt ok 1000E (nie pomylilem sie w zerach . } zmiana katalizatorow barany koncowy i zmiana w sterowmiku silnika przez AC SCHNIZER . to jedyna sluszna droga oprucz orginalu !!!! . wiec orginal jest tani jak barszcz .

dokladnie zgadzam się z kolegą

napisałem el-teca ale oczywiscie robionego pod zamówienie do twojego auta cena takiego wydeszku to wgranicach 2500zl

(to troszke taniej od tego co proponuje witas)