Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elwis autko masz rewelacyjne :cool2: :cool2: :cool2:

Dzięki za słowa uznania :)

Betunia niestety jest do sprzedania :beksa: bo w garażu juz stoi E34 :)

Cóz takie życie "umarł król - niech żyje król" ale i tak ciężko mi będzie się z nia rozstać... oby tylko trafiła w dobre ręce.

~~Oby nasze dzieci miały bogatych rodziców~~

Pozdrawia Elwis

E34 525tds '95 touring executive

http://stud.wsi.edu.pl/~elwis/e34bok.jpg

Opublikowano

Co do samej pięknej Bmki w kolorze orange>>>

Wolałbym, żeby pies mi piardnął w policzek niż miałbym jeździć czymś takim...

Mistrzostwem są tak jak zauważył kolega Elwis kołpaczki na kołach :clap:

Szczyt obciachu :mad2:

> Pozdrawiam <

*MariuszBurgi*

(OO=[][]=OO)

"""""""""""""""

Opublikowano
Twoje argumenty do mnie nie trafiają. Myślę, że powinieneś jeszcze raz przemyśleć swoje słowa i zastanowić się, czy aby jest to właściwe miejsce dla Ciebie (forum BMW-klub.pl,). Tutaj spotykają się ludzie normalni, którzy "walczą" z negatywnymi stereotypami kierowcy BMW - tak przynajmniej sądzę

Rzeczywiście normalny to ja nie jestem, bo kto trzyma w garażu dwie Beemki w stanie fabrycznym. 325 M-Technik to nawet wydech ma seryjny, a nie taki ładny chromowany(Elvis).

Uwierzcie mi, też moje oczy boli to co widzę wokół siebie. Jeszcze bardziej cierpią na tym moje uszy. Myślałem, że jak wtrącę zabarwioną cynizmem uwagę to zostanie ona prawidłowo odebrana... a tu ups.

No cóż jeżeli Wasz wyrok będzie brzmiał - odejdź z Forum ciołku, to odejdę.

Opublikowano

jakub :handshake:

Nikt tu nie chce nikogo obrażać. Twój wczesniejszy post był trochę prowokujący... i tyle. Odebrałem go, jak odebrałem, co nie znaczy, że przyznaję się do jakiegokolwiek błędu w interpretacji :). "Zabarwiona cynizmem uwaga" lekko mnie poruszyła i musiałem odpowiedzieć stanowczo. Sprawa jest zamknięta, jesli chodzi o mnie.

Szerokiej drogi życzę.

Pozdrawiam, Michał
Opublikowano
ups, w takim razie ja przepraszam, na swoją obronę mam tylko to że czasem się pojawiają takie komentarze niestety bez cynicznego wydźwięku. Pifko na zgodę
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Dżizas!

Wnioskuję o skuteczne i szybkie ukaranie winnego! Kastracja i dożywocie za takie sprofanowanie BMW!

Tuning i tjunink to dwie różne rzeczy, z czego druga jest gorsza od zoo-nekro-pedo-filii połączonej z alkoholizmem i rasizmem!

Ponadto takie tuningowanie BMW to jak przyprawianie kobiecie trzeciej piersi - pytanie: po co? Jak się komuś standardowe BMW nie podoba, to niech kupi "M", o ile go na to stać...

:) :) :) :) :)

BTW, ostatnio zostałem leżeć ze szczeną na dywaniku, nie wiedziałem, co powiedzieć lub zrobić, jak spokojnie zrobił mnie przy ruszaniu... maluch! Piękny klang, nie wiem, co miał tam z tyłu wsadzone zamiast fabrycznych płaskich baterii, ale brzmiało jak motor! Standardowa buda (kolor biały), tylko szersze opony (rozsądnie szersze), w miarę cichy wydech i poszedł jak burza. To jest tuning!

Natomiast obwieszanie auta zbędnymi plastixami, siatexami i innymi shitexami to śmiech nazywany właśnie tjuninkiem.

Kai
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.