Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
--chciałbym ażeby ktoś może kto posiada takie auto , opisał mi w skrucie, na jego temat, o silniku spalaniu, ogólnie choć na temat-córka ma okazję kupić w londynie takowa i chce porady--dzięki z góry ---pzdr --- :arrow: :arrow: :arrow: [ w wyszukiwarce tak własciwie nic ciekawego nie znalazłem] Rok 97 jakby co, w tytule miało byc oczywiście 523, coś inter. fiksuje od dwóch dni no i z nerwów przeoczyłem rzecz najwazniejszą Edytowane przez jerzy
"" jedż z butem ,ale nie na kapciu"", mów co myślisz , rób co mówisz
Opublikowano

Witam.

Po pierwsze-jaki silnik?Ktoś Ci napisz o 540 i się przerazisz...

Auto bardzo fajne,komfortowe i dające przyjemność z jazdy(oczywiscie-to nie wszystkie zalety).

Silnik 2,0 (diesel jak i benzyna)to wg wielu jest za słaby.Ale ja bym nie wybrzydzał mając fajny egzemplarz.

pzdr

Może być każde auto,pod warunkiem że będzie to BMW...
Opublikowano

Mam nadzieje, ze to wersja europejska z kierownica po lewej stronie.

Sprawdz po nr VIN historie auta wyplynie gdzie i przy jakim przebiegu bylo serwisowane. Mimo kosztow przelotu, najlepiej polec do UK zobaczyc auto osobiscie, masz wieksze doświadczenie niż córka.

Zapytaj Rafcio 523i on ma 523i

Opublikowano
małe wyjasnienie , ona to kupuje dla siebie[z narzeczonym] , i narazie tam będzie ,tak ,ze he, he ,kierownica zostanie na miejscu--chce tylko wiedzieć ,co to może byc warte, więcej wiem na temat e39 528, natomiast 523 nie znam ,bez bicia, a córka chce coś więcej wiedziec, poczytałem o osiagach i danych technicznych, widzę ze podobne!? do 528 , nie jest żle , porównujac, nie wiem jaki ma przebieg ale niebawem będe wiedział coś więcej narazie mają oferte i muszą dojechać i pooglądac,tyle wiem, moze na co zwrócic uwage, podejżewam ,ze jest serwisowane, inaczej nie widzę takiego zakupu, ale cena ciekawa 1850 funtów, qrde gdzie my żyjemy?-pzdr - :arrow: :arrow: :arrow:
"" jedż z butem ,ale nie na kapciu"", mów co myślisz , rób co mówisz