Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
słabiutki, słabiutki ten wzmacniacz:) tylko jedno cewkowy, jakos bedzie hulac, zrob do tego dobra obudowe to moze cos basu w kabinie usłysysz:)
Opublikowano

zadnym masterem dzwieku nie jestem... Chce tylko troche basu dodać. Nie muszą mnie slyszeć na koncu osiedla ;)

Apropos skrzyni... kto wie jak oblicza sie skrzynke pod dany głośnik?

pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

nie wiem jak to gra, bo nie miałem do czynienia, wygląda kiepsko :?

za tą kaskę polecam poszukać hertz es 250 naprawdę solidny głośnik, tylko potrzebny jest solidny wzmacniacz :roll:

polecam bo mam takiego i jestem bardzo zadowolony, napędza go wzmacniacz Mac Audi MP 4000 i do delikatnego grania wystarcza, choć nie wykorzystuje możliwości tego głośnika

głośnik kupiłem bez skrzynki, zrobiłem ją sam, pół dnia z płytą MDF, wyrzynarką, klejem, wkrętami i silikonem, jakimś obiciem i wygłuszeniem i budujesz porządną skrzynkę za parę groszy, możesz pokusić się o zabudowanie głośnika i wzmacniacza z tyłu za siedzeniami, w e39 touring jest to banalnie proste, a wygląda fajnie, dużo fajniej niż taka skrzynka z drutami

ja u siebie zrobiłem tak:

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//info.wsisiz.edu.pl/~kuran/Obraz%20043_resize.jpg

nie wystaje to wszystko przed roletę, więc zajmuje mało miejsca, a w razie konieczności przewiezienia czegoś długiego można łatwo wyjąć, dobrze jeszcze zrobić/kupić jakąś osłonę na głośnik (tylko nie takie błyszcząc druty), bo jak jest tak na wierzchu to łatwo go uszkodzić, chociaż ładniek wygląda