Skocz do zawartości

Wyswietlacz komputera pod zegarami.....mały problemik...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jeszcze do Check Control są bodajże 4 żarówki, ostatnio wymieniałem sobie wszystkie żarówki w liczniku bodajże ich tam jest 22 za wszystkie nowe żarówki zapłaciłem 50zł :wink:
Opublikowano
Da się wymienić. Do wyświetlacza komputera są 2 żarówki, jedna do liczknika kilometrów i jedna do wyświetlacza automatu.

pytającemu chodzi chyba o check-a... tam są 4-ry żaróweczki takie małe... takie same jak wszystkie od kierunkowskazów itp w zegarach... ale są dwa kolory... tamte w zegarach chyba są idealnie białe a pozostałe lekko żółte.

Często jednak coś nie łączy... sam tak miałem.

Pozdrawiam

Opublikowano
Źle się wyraziłem chodzilo mi oczywiście o wyświetlacz check control, ten pod prędkościomierzem i obrotomierzem.OBC tez go wykorzystuje, więc dlatego tak napisałem.
Opublikowano

wystarczy ze wyjmiesz licznik i zarowki CC sa do stepne od razu, nie trzeba otweirac licznika nawet jak w przypadkow 3W zarowek podswietlajacych predkoscimierz i obrotomierz :)

tam sa 4 zarowki 1,5W - ktorych nie moglem nigdzie kupic bo wszedzie maja 1,2W ;p

Opublikowano
Przy okazji prawdopodobnie będziesz musiał zdjąć kierownice aby wyjąć licznik, chyba ze jesteś magik to Ci sie uda go wyciągnąć bez zdejmowania :lol:
Opublikowano
Czyli odkręic kierownice której jeszcze nie odkrecałem :D.Później tą szybke i liczni kwyjdzie???A możecie m idokładniej napisac jak to siewyjmuje żeby m nie popsuł.. :P

tu opisywalem jak to zrobic w e34 ale to prawie tak samo

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?p=442845&highlight=#442845

a jak koniecznie ma byc e32 to prosze:

http://www.lehrmangroup.com/rickard/airBagAndBulbs.html

Pozdrawiam