Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
raczej nie :( to typowy objaw ślizgającego sie sprzęgła....A jaki masz efekt w momencie gwaltowniejszego ruszania z pierwszego biegu? Mozesz zaszurać "butami" ?

By ZacAnaheim

"Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle

przesłuchani"

"Prawo jest jak płot - żmija zawsze się prześliźnie, tygrys zawsze przeskoczy, a bydło przynajmniej się nie rozłazi, gdzie nie powinno."

Opublikowano
Ja tak maiłem u siebie i niestety sprzęgiełko do wymiany :oops: Teraz już jest si koszt sprzegła 450zeta (kupiłem z allegro nówkę schasa)+150 wymiana i teraz jest rewelka :dance: Jak bedziesz chciał to moge podrzucic ci tego sprzedawce konkret człowiek. Pozdrawiam!
BMW e-39 523i
Opublikowano
:O no to dziwna sprawa.....moze cos z ASC masz nie tak??? Jesli na niskich biegach mozesz szurac.....i sprzeglo Ci sie nie slizga....:O no sam nie wiem...Ale cos mi tu nie pasuje...

By ZacAnaheim

"Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle

przesłuchani"

"Prawo jest jak płot - żmija zawsze się prześliźnie, tygrys zawsze przeskoczy, a bydło przynajmniej się nie rozłazi, gdzie nie powinno."

Opublikowano
Na Allegro ten gostek ma nick Auto-sam Sprawdzałem to narazie nie ma żadnych aukcji wystawionych,ale zawsze możesz wysłać do niego mejla z zapytaniem. Pozdrawiam! i Powodzenia! (miałem do niego nr tel. ale się gdzieś zapodział)
BMW e-39 523i
Opublikowano
U mechanika 1,5 godziny :cool2: Ja samemu bym sie za to nie zabierał szkoda moich nerwów :oops: choc nie jestem jakimś lewusem w sprawach mechanicznych! Koszt to 150 zeta.
BMW e-39 523i