Skocz do zawartości

Wymiana termostatu i ... ;( ?.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie właśnie wymieniłem termostat w moim M40. Odpowietrzyłem i wskazówka ciągle stoi (stała) w pionie. Co źle zrobiłem.?

Pomóżcie bo nie wiem czy mogę tak wracać do domu.

:oops:

Opublikowano
Panowie chodzi mi o to, że zaraz po wymianie wskazówka stała i stoi w tej samej pozycji. Myślę że mogłem coś schrzanić (choć nie wiem w czym bo robota banalnie prosta).
Opublikowano

Już jest OK. Widocznie potrzebował trochę czasu aby zaskoczyć :P

Ale za to tera temperaturkę osiąga w parę minutek (około 3).

Muszę jeszcze tylko dobrze odpowietrzyć i będzie OK, bo narazie w kabince to jest przyjemny, ale chłodek :lol:

Opublikowano
widocznie bardzo kochasz swoja beemke skoro pochopnie prosisz o pomoc hi.pozdro
"Zapytać - może oznaczać moment wstydu, ale nie zapytać i pozostać ignorantem, to wstyd na całe życie..."
Opublikowano
widocznie bardzo kochasz swoja beemke skoro pochopnie prosisz o pomoc hi.pozdro

To fakt. Nie mogę na nią narzekać więc chucham jak mogę. :cool2:

Opublikowano
no ale ja tez tak mam,nienawidze jak cos boli moja bunie
"Zapytać - może oznaczać moment wstydu, ale nie zapytać i pozostać ignorantem, to wstyd na całe życie..."
Opublikowano
Mnie też na dniach czeka wymiana termostatu. Jesli go bede wymienial to musze spuscic caly plyn chlodniczy, czy tylko do poziomu termostatu? Jesli tylko do poziomu, to ile musze dokupić?
Opublikowano
mi mechanicy zalecali jak tydzien temu wymienialem termostat zeby sposcic caly plyn (choc tez chcialem do poziomu termostatu) wiec dla pewnosci zrobilem tak jak mowili