Skocz do zawartości

alarm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, kupilem auto no i oczywiscie potrzebuje alarm.Ale jaki czy wystarczy mi tylko alarm bmw czy mam szukac innego.Pzdr
Opublikowano
Witam, kupilem auto no i oczywiscie potrzebuje alarm.Ale jaki czy wystarczy mi tylko alarm bmw czy mam szukac innego.Pzdr

Mi do e46 założyli SEO, nie ma dodatkowych pilotów, wszystko obsługiwane z kluczyka, działa jak oryginalny alarm BMW.

Pozdrawiam

Krzysiek

Opublikowano
Tak SEO Perfect CAN to najlepszy wybór i raczej w nic innego bym sie nie paprał.
Opublikowano
Dokładnie, tylko SEO. Bez CANA też podchodzi beż żadnych problemów, tylko musisz pojechać gdzieś na montaż bo sprzedają tylko zakładom autoryzowanym
Opublikowano
W sumie bez CAN też wyda
Opublikowano
A exus to największe badziewie jakie można założyć do tego auta.
Opublikowano

can nie jest lepszy tylko po prostu prostszy w montazu, niestety i latwiej takie auto ukrasc.

co do exusa to jedna z lepszych firm w klasie sredniej. seo jest lepsze ale niestety drozsze. exus jednak przy nizszej cenie oferuje wiecej bajerow- funkcji mozliwych do wykozystania przez uzytkownika.

montujac zabezpieczenie odpowiedz sobie na 1 pytanie, chcesz miec alarm czy zabezpieczone auto. to nie to samo.

p.s. w najnowszych exusach brakuje mi niestety kilku fajnych funkcji.

p.s.s. nawet najgorszy alarm zamontowany pozadnie jest lepszy 100razy od najlepszego alarmu zamontowanego niedbale.

Opublikowano

Zgadzam sie z tobą kolego, ale nadal uważam że exus to lipa w porównaniu z ALARMAMI.

Wiem że to nie ta klasa cenowa i nie o tym tu mowa.

Montowałem kiedyś exusy i to straszna lipa, wogóle wszystkie chińskie alarmy to lipa, dlatego zawsze polecam sprawdzony sprzęt.

A jeszcze z tego co zauważyłem chcesz to dać do e91.

O czym my mówimy auto za grubą kase , a chcesz ja zabezpieczyć alarmem za kilka zł.

Ja bym do tego GPS wsadził, zniżki przy AC dostaniesz takie że masz system za darmo, a jeszcze inni martwią się o twoje auto.

Opublikowano
dopiero teraz zobaczylem co to za fura, do tego nie montowal bym "nawet" wychwalanego seo ;-) tu chyba najlepszy bylby lojack lub cos takiego a nie alarm.abonament za monitoring i ac to chyba najlepsze rozwiazanie
Opublikowano
No niestety, SEO Perfect to nie jest tani alarm.

Pozdrawiam

Krzysiek