Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam,ma ktos albo mial z was jasna skore??ja mam biala i chcialbym ja wyczyscic bo juz troche nie za fajnie wyglada,chcialem sie dowiedziec czym najlepiej moze ktos zna jakis dobry preparat do czyszczenia zabrudzonej i przyniszczonej skory :?: :?: :?:
Opublikowano
witam,ja ostatnio czyscilem i powiem ci ze w sklepie sa preparaty do czyszczenia skorzanej tapicerki i nie ma co kombinowac ktory wybrac bo kazdy dziala tak samo
"Zapytać - może oznaczać moment wstydu, ale nie zapytać i pozostać ignorantem, to wstyd na całe życie..."
Opublikowano
oczywiscie woda i mydlem tez mozna ale kupujac preparat masz zapewniona czyszczenie,pielegnacje i KONSERWACJE tapicerki skorzanej
"Zapytać - może oznaczać moment wstydu, ale nie zapytać i pozostać ignorantem, to wstyd na całe życie..."
Opublikowano
a moze jakas konkretna nazwa?? :) moja jest brudna a przy okazji jeszcze troche przytarta takze pasuje ja jakos zregenerowac dlatego myslalem ze ktos ma jakis zloty srodek :)
Opublikowano
Witam- ja ostatnio kupiłem do mojej skórki(ale koloru czarnego) oryginalny preparat do czyszczenia "BMW"! Naprawde polecam, skórka sie zrobiła po tym preparacie czysta i miła w dotyku! Oto link:http://www.bmw-shop.pl/go/_info/?id=1120 A co do przetarć to polecam środek o nazwie "URAD"-miałem lekko przetarty boczek drzwi oraz lekkie przetarcie na moim siedzeniu od wsiadania i kilka małych rysek gdzieniegdzie na tapicerce. Ta pasta wszystko zretuszowała i tapicerka wygląda teraz naprawde ładnie :cool2: Oto link:http://www.allegro.pl/item263078306_renowacja_skor_urad_zobacz_film_hit.html
BMW i tylko BMW!!!!
Opublikowano

Woda mydło, a potem jakiś środek pielęgnacyjny. Ja swoją traktowałem

właśnie zawiesiną z szarym mydłem, potem pęknięcia pędzelkiem farbą do

skór i na to środek do pielęgnacji.

Jak masz jasną skórkę, to mydło wymyje, a uniwersalne środki

pielęgnacyjne mają kombinację środków czyszczących i odżywiających -

usuną mydło, i zabezpieczą. Kilka razy do roku przetrzeć i jest ok.

Ja używam sonaxa, nie narzekam.

Możesz spróbować np środków stąd facet zna się na rzeczy i widziałem na własne oczy

jak dokonywał cudów ze skórzanymi fotelikami.