Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :-((.

Dzisiaj jakaś menda porysowała :mad2: mi drzwi tylne po całej dlugości. Chyba jakims kluczem bo nie jest szeroka tak 1mm.Widać podklad na szczescie nie doszło do blachy.Mam do was pytanie co moge zrobic we wlasnym zakresie oprócz lakierowania.Czy ktoś testował jakaś kredke koloryzujacą lub inny wynalazek.Rysa wyglada nie ciekawie bo samochod mam granatowy a podklad jest jasny/biały.Pozdrawiam

Opublikowano

jesli masz troszeczke lakieru-tzn swojej bazy-to mozesz cieniutkim pedzelkiem zaciapac ta ryske sama baza...

najprosciej jednak zrobic na rysie zapraweczke i ryska zniknie...

mi kiedys porysowali audi-caly bok,az do blachy..

nie malowalem calych elementow tylko zaprawka,ale potem troszke przysiadlo i byly dziwne cienie w lakierze..

wspolczuje i pozdrawiam

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

CZĘŚCI ZA GROSZE-skrzynie od 250zl,mosty tylne od 150zl,zawieszenia,blachy

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272

Opublikowano
Bazy niestety nie posiadam.Pojade do jakiejś mieszalni lakierów zeby mi zrobili taka zaprawke i dobrali pod kolor.Nie kumam takiego kretynizmu. :mad2: To chyba ktos zrobił z ciekawosci lub z głupoty.Na mojej ulicy stoi 7er i ma mega ryse na masce tak okolo 1m.Taki usmiech ktoś wyskrobał sasiadowi :duh: .Pozdrawiam
Opublikowano
w moją Nubirę ktoś 2 x walnął pod domem na parkingu, a potem Golfa porysowali wokół i oczywiście nikt niczego nie widział, wobec tego BMW od początku parkuje tylko na parkingu strzeżonym. Mam gdzieś dobrą wolę sąsiadów ze 170 mieszkań w bloku.
PawełH
Opublikowano
Mozesz zrobic delikatna zaprawke, potem przy uzyciu drobnoziarnistego papieru sciernego i wody delikatnie spolerowac powierzchnie (ale trzeba to zrobic naprawde z wyczuciem, albo zlecic to fachowcowi), efekt bedzie calkiem niezly. No, ale zeby zrobic idealnie, to niestety trzeba polakierowac caly element.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano

Żeby nie było widać, to trzeba pomalować cały element. Najlpeiej podjechać do lakiernika - zawsze może coś poradzić, albo zrobić to tak, żeby prawie śladu nie było.

Sąsiedzi nie zauważą jak ktoś drzwi rysuje, bo to wystarczy po prostu blisko samochodu przejść.

Opublikowano

Współczuje :/ .

Sąsiedzi albo nie widzą,albo -często-sami tak robią,są zawistni,że ktoś ma lepsze auto od ich Tico.Lub poprostu jakieś za przeproszeniem gówniarze :mad2: .Zawiść to niestety cecha która jest zmorą wielu Polaków.

A wracając do tematu-tak jak ktoś napisał najlepiej chyba będzie podjechac do lakiernika niech coś doradzi.

Pzdr

Może być każde auto,pod warunkiem że będzie to BMW...
Opublikowano
dzieki Panowie za pomoc.Podjade do jakiegoś lakiernika i sie zapytam co z tym fantem zrobic czy sie da to jakoś naprawić A jak nie to prysne drzwi bo i tak bede malował klape .Dowiedziałem sie ze ta kredka koloryzująca to kibel.Tylko w reklamie to fajnie wygląda.Pozdrawiam