Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Otoż niedawno mój brat zakupił samochód marki BMW model 320d Kombi rok 2000 i mój problem polega na tym iż nie moge słuchać muzyki nagranej na audio. Płyty wkładam w bagażnika i on je odrazu wypluwa. Oto zdjęcie wnętrza samochodu.

http://img.otomoto.pl/photos/original/C3/C343/C34377/C3437717_4.jpg

Skąd mam wziąć mape z nawigacją do tego samochodu?? Znajdę ją może gdzieś w internecie? Jak patrzylem w bagażnku na marke urzadzenia to pisało Philips cos tam. Jesli to jest ważne moge sprawdzić dokładniej. Czy ktos może miał podobny problem do mnie? Menu jest w języku niemieckim.

Opublikowano

Link do map znajdziesz na forum oraz instrukcje wypalenia jej na cd.A czy Ty przypadkiem tej plyty z muzyka nie wkladasz w czytnik nawigacji??.Normalnie to powinno sie wyciągnać magazynek w który wkładasz np.6cd.Pozdrawiam

P.S.link do mapy http://rapidshare.com/users/6BP82N

Opublikowano
Co do nagrania płyty to najmniejsza predkość najlepiej Verbatima ta płyta tak? I jak ja wloze to sie samo wlaczy czy jak? Trzeba cos konkretnego robic?
Opublikowano

Nagrałem na plyte TDK z szybkoscia 4x(taka byla najmniejsza) tą mape co jest na tej stronie w 5 czesciach i na osobnej plycie ta co zajmuje chyba 30 mb. Kazda z plyt wypluwał po 30 sekundach. Sa jakies inne mapy ktore moga pojsc? ;/

Czego to moze być wina ze nie czyta tych plyt? Co mozna na to poradzic?

Opublikowano
Tomeekkkk jesteś nowy na forum... Zero przywitania do tego robisz bałagan. Temat nagrywania płyt był poruszany kilka razy. Zanim napiszesz cos to by wypadało kliknąć na szukaj. Masz tam dokładnie wytłumaczone jak i czym wypalać płyty do navi. Jesli nie umiesz to zapraszam do serwisu po zakup...
Opublikowano
I mam nastepne pytanie. Czy jest jakas podobna do tej z wiekszym pokryciem polski oraz w jezyku polskim??

Nie ma. A język zależy chyba od tego w jakiej nawigacji to obsługujesz. U mnie mówi po angielsku, bo taki jest interfejs navi.

Pozdrawiam

Krzysiek

Opublikowano
Przy tej mapie jest wyraznie napisane ENG czyli wersja angielska. Może sporoboje zmienic jezyk nawigacji na niemiecki i wtedy wlożyć plyte. Jesli bedzie niemiecki jezyk lektora to wyszstko jasne. Ale może ktos ma mape z polskim lektorem?
Opublikowano

Nie ma i nie będzie języka polskiego w navi bmw :) to jak gada do ciebie navi zależy od ustawienia języka w" instalacji" na monitorze lewy dolny róg

BAvaria nie dała opcji języka polskiego jest ang niem nawet italy ale polskiego nie tak twierdzi aso ale to nie problem bo komunikaty są proste i się powtarzają i szybko się człowiek przestawia :mrgreen: polecam mapę 2007-2008 navteq było na forum gdzieś

Le Mans winners 2006 2007 2008 R10tdi :) 2009 908 HDI :) 2010 R15 TDI ;)no cóż trzeba wiedzieć gdzie leży przyszłość motoryzacji :) TDI