Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chcę przełożyć wlew gazu pod klapkę.Idzie zima a obecnie jest pod zderzakiem....skutkiem tego będzie podnoszące się ciśnienie tankującym gaz hehe.Byłbym wdzięczny jeśli ktoś poleciłby mi warsztat w którym można to zrobić,bez zbędnego gadnia że się nie da itd.W grę wchodzi praktycznie woj.mazowickie.

z góry dzięki za info

pozdrawiam

Opublikowano

Cóż. Myślę że każdy porządny zakład gazowniczy powinien mieć takie coś w swojej ofercie. Nie wiem jak to jest z przełożeniem ale przy montowaniu gazu taka impreza to koszt 50zł.

Nie będę podawał Ci adresów w Radomiu bo chyba znajdziesz taki zakład bliżej Sochaczewa :wink:

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano
Nie pogniewam się jeśli podasz w ostateczności wybiorę się.

Radom ul. Gołębiowska. Niestety nie znam dokładnego numeru ale na pewno znajdziesz. Gaz zakłada tam koleś z MPWR z Radomia i ma trochę pojęcia o BMW.

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano

Panowie takie coś nie ma sensu

zacznie Ci to rdzewiec predzej czy później

zdecydowanie radze pozostawienie korka tam gdzie jest obecnie tzn. pod zderzakiem

Opublikowano
Panowie takie coś nie ma sensu

zacznie Ci to rdzewiec predzej czy później

zdecydowanie radze pozostawienie korka tam gdzie jest obecnie tzn. pod zderzakiem

A czemu taka opinia ? Masz wlew gazu we wlewie benzyny, że się tak wypowiadasz?

http://images.spritmonitor.de/575756.png
Opublikowano

(nie mam gazu)

ale za to znajomy ma w mercedesie i wiem jak ta sprawa przedstawia się w jego autku

dlatego moja opinia jest taka a nie inna

Opublikowano
Za 50 zł nikt Ci tego nie zrobi jak zawor koszuje okolo 60 zł a miedziana rurka za darmo jej tez nie dostaniesz PZDR

Ja również widziałem już nie jedną ofertę za 50 zł.

Ale chyba ta cena dotyczy robienia wlewu przy zakładaniu instalacji.

http://images.spritmonitor.de/575756.png