Skocz do zawartości

Instrukcja obsługi BMW 525d 2002r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy jest jakaś szansa dostać instrukcję obsługi do tego modelu bo ja posiadam auto z neimiec i mam tylko w ich języku a chce poczytać troche o takich podstawowych sprawach jak np cisnienie w oponach, czy rekomendowany olej. Nie mam wogóle tego rodzaju opisów. Przy okazji zapytam czy jest możliwość założenia kierownicy wielofukcyjnej tak żeby zadziałała w pełni, bo takowej nie posiadam a jest to udogodnienie? Z gory dzieki za zainteresowanie! pozdrawiam
Opublikowano
Witam. Ja kupiłem instrukcję w byłym serwisie BMW za ....chyba 50zł. Do poprzedniego modelu e-34 też tam kupiłem za podobną cenę....warte do poczytania. Sprawdź czy mają w Twoim terenie ...jak nie ...to..może się zmuszę do 'kserowania' :) Pozdrawiam
Memento Mori :-)
Opublikowano (edytowane)
Czy jest jakaś szansa dostać instrukcję obsługi do tego modelu bo ja posiadam auto z neimiec i mam tylko w ich języku a chce poczytać troche o takich podstawowych sprawach jak np cisnienie w oponach, czy rekomendowany olej. Nie mam wogóle tego rodzaju opisów. Przy okazji zapytam czy jest możliwość założenia kierownicy wielofukcyjnej tak żeby zadziałała w pełni, bo takowej nie posiadam a jest to udogodnienie? Z gory dzieki za zainteresowanie! pozdrawiam

link:

http://www.bmw-shop.pl/go/_category/index.php?idc=3_32

Kierownicę wielofunkcyjną możesz zamontować.

Wszystko zależy od kosztów

Taki nowy zestaw doposażenia kosztuje z tego co pamiętam około 2300zł

Kierownica wielofunkc.czteroramienna standard

Edytowane przez RafałBMW

"Wierzę, że instytucje bankowe są bardziej niebezpieczne dla naszych swobód niż armie. Poprzez kontrolę emisji kredytów, banki i korporacje zabiorą ludziom wszelką własność, dopóki ich dzieci nie obudzą się bezdomne w kraju, o którego wolność walczyli ich ojcowie."

T.Jefferson 1802 rok

Opublikowano
Jest jeszcze taniej niż na allegro :) to są jaja. na allegro kosztuje 60zł najtaniej 53 a tu prosze 45 :roll:

gadaliśmy już o tym kilka razy. Trzeba uważać na naciągaczy w Allegro :!:

Wątek jest poruszany w dziale tematów ogólnych

"Wierzę, że instytucje bankowe są bardziej niebezpieczne dla naszych swobód niż armie. Poprzez kontrolę emisji kredytów, banki i korporacje zabiorą ludziom wszelką własność, dopóki ich dzieci nie obudzą się bezdomne w kraju, o którego wolność walczyli ich ojcowie."

T.Jefferson 1802 rok