Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Inteligencja poprzedniego właściciela kazała mu wymienić jeden halogen na taki w innym kolorze niż drugi - chodzi oczywiście o obudowę - ale mimo wszystko trochę widać różnicę.

Myślę, że kupię dwa halogeny - tak, żeby mieć pewność, że będą takie same - ale tyle jest tego do wyboru, że nie wiem na co się zdecydować - które byście polecali - pod względem wyglądu i jakości.

A może ktoś chce kupić halogen? :wink: z białą obudową jest prawy, a z czarną lewy.

Opublikowano
Najlepiej kup oryginały, ostatnio kupiłem na allegro nowe zamienniki po 64zł i nie były za dobrze spasowane, odbłyśnik wystawał poza szkło na 1cm, także nie polecam jakiś bezfirmówek, no chyba że nie jesteś wielkim estetą i lubisz bawić się z papierem ściernym :D .
Opublikowano

Według mnie właśnie seryjne nie wyglądają najlepiej (chyba, że nowe) - bardziej mi się podobają clary: http://www.allegro.pl/item260018062_bmw_e36_halogeny_clear_black_dymione_w_zderzak.html, ew takie: http://www.allegro.pl/item255557403_halogeny_bmw_e36_soczewkowe_in_pro_hit_hit_.html

Może ktoś ma zdjęcia E36 z ciekawszymi halogenami?

Opublikowano
wiem ze wyszly nowe halogeny, jest szklo okragle i wyglada tak jak w nowszych autach,kupuje je sie z zaslepka na miejsce orginalnych a ta zaslepka jest rowniez uchwytem do halogenow,mi sie to osobiscie nie podoba,ale pisze bo sa takie :8)
B M W
Opublikowano
ja mam takie, po dwoch tygodniach mi pekl... nie lepiej plastiki helli ????

Nie mogę coś znaleźć zdjęcia - masz może?

Szkoda, że nie mam czarnego lakieru, bo by mi wtedy ładnie soczewki pasowały, a tak to by się gryzły mocno.

Opublikowano

ja bym zrobił tak :

wyciągnąłbym obydwa zobaczył który jest oryginalny bo jeden z nich powinien byc oryginalny i dokupil do niego drugi oryginalny

........srebrne beem wjeżdża na teren........
Opublikowano
ja bym zrobił tak :

wyciągnąłbym obydwa zobaczył który jest oryginalny bo jeden z nich powinien byc oryginalny i dokupil do niego drugi oryginalny

Oba są oryginalne - niestety rozwaliłem tego ładniejszego (nowszego), a starszy już ma dość mocno wyobijane i zmatowiałe szkło.

Zastanawiam się, czy nie kupić tych: http://www.allegro.pl/item255557403_halogeny_bmw_e36_soczewkowe_in_pro_hit_hit_.html wyjąć soczewkę i pomalować po kolor zderzaka - co o tym myślicie?

Opublikowano
Przymierzałem (bawiąc się w grafika) po kolei różne halogeny i muszę przyznać, że tak sobie to wygląda... najlepiej pasują albo w stylu oryginalnych, albo clary srebrne - nie przyciemniane. No cóż - nie spieszy mi się, więc będę przeglądał Allegro...
Opublikowano
ja mam takie, po dwoch tygodniach mi pekl... nie lepiej plastiki helli ????

Nie mogę coś znaleźć zdjęcia - masz może?

Szkoda, że nie mam czarnego lakieru, bo by mi wtedy ładnie soczewki pasowały, a tak to by się gryzły mocno.

nie rozumiem za bardzo... :D CZy mam zdjecie peknietego klosza czy ogolnie halogenow :?:

B M W