Skocz do zawartości

Co to PUKA?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
czasami jak stoje na swiatlach a zazwyczaj w zimie-zauwazylem takie ciche PUK......PUK...... co jakis czas (jak sie trzyma kierownice to mozna odczuc to na kierownicy). To samo mialem w mojej poprzedniej becie. Jak myslicie co to moze byc? Pompa hamulcow czy jak? nie mam pojecie. Najważniejsze czy wszystko jest w porzadku czy spotkaliscie sie z takim objawem i czy nie mam sie czym martwic. Byc moze za bardzo sie wsluchuje w cisze w moim aucie pozdrawiam :)
Opublikowano
czasami jak stoje na swiatlach a zazwyczaj w zimie-zauwazylem takie ciche PUK......PUK...... co jakis czas (jak sie trzyma kierownice to mozna odczuc to na kierownicy). To samo mialem w mojej poprzedniej becie. Jak myslicie co to moze byc? Pompa hamulcow czy jak? nie mam pojecie. Najważniejsze czy wszystko jest w porzadku czy spotkaliscie sie z takim objawem i czy nie mam sie czym martwic. Byc moze za bardzo sie [bAD] w cisze w moim aucie pozdrawiam :)

Są to elektrozawory od ogrzewania.Jest to normalny objaw.Nie ma sie czym martwić.

Opublikowano
  • Autor

jak to elektrozawory? a czy w momencie wylaczenia ogrzewania powinno przestac stukac? troszke to denarwujace.

Dzieki

Opublikowano
jak to elektrozawory? a czy w momencie wylaczenia ogrzewania powinno przestac stukac? troszke to denarwujace.

Dzieki

Dokładnie tak,przestanie,również podczas maksymalnej temperatury nie bedziesz tego słyszał ponieważ bedą całkowicie otwarte.

Opublikowano
  • Autor
musze to sprawdzic. Dzięki za podpowiedz