Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
zadziwia mnie jedynie dość duża szpara miedzy maską a przednim panelem... tak samo przednie reflektory - wokół nich dość spore szpary.. wyglądają trochę jakby były włożone ukośnie.. ale może to kwestia dopasowania? :? po za tym błotnik z prawej strony jakby delikatnie wchodził w światło nadkola... moim zdaniem auto może mieć powypadkową przeszłość. Po za tym zderzak i przód maski nie mają nawet śladów od kamieni... tak jakby były świeżo malowane, ale może to tylko złudzenie choć wydaje mi sie ze na 9 letnim aucie zostają ślady użytkowania, czyż nie?
Opublikowano

Rozwalaja mnie teksty w stylu 'za 90 PLN mozna naprawic panel od klimatronika'. Ten panel (jezeli to jest typowa usterka wystepujaca w E36) mozna (majac lutownice) naprawic za 90 groszy, nie za 90 PLN.

Nabicie klimatyzacji bedzie kosztowalo jakies 150 PLN.

No, ale sprzedajacy oczywiscie sam tego nie zrobi, zeby sie czasem nie okazalo, ze jest padnieta sprezarka i trzeba wyksztusic troche wiecej kasy :mad2: .

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano

Nabicie klimatyzacji bedzie kosztowalo jakies 150 PLN.

No, ale sprzedajacy oczywiscie sam tego nie zrobi, zeby sie czasem nie okazalo, ze jest padnieta sprezarka i trzeba wyksztusic troche wiecej kasy :mad2: .

Staly nr: wszystko jest sprawne, trzeba tylko nabic... Z reguly trzeba nabic, ale po usunieciu nieszczelnosci, np. wymianie skraplacza albo innych elemetow.