Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mi tak paliło od lusterek bezpieczniki jak się okazało poprzedni właściciel włożył za mały bezpiecznik sprawdziłem na wykazie jaki ma być i taki wsadziłem pół roku jest spokój. Sprawdź wtyczkę od klaksonu może jest wilgoć.
BMW forever!!!
Opublikowano
podłącze się do tematu, mam podobny gdyż klakson mi nie działa, w momencie jak włoże od niego przekaźnik słychać cyknięcie w przekaźniku, a sygnału ani mru mru... bezpiecznik dobry, sam klakson także. gdzie szukać błędu??
Opublikowano
to i ja sie podlacze :) otóż przekaznik i bezpiecznik mam dobre klakson na krutko jak pod aku podlacze trabi a w samochodzie ni huhu no i tak na przekazniku mam dwa plusy a brakuje masy jak wciskam sygnal to chyba w wtyczce przekaznika powinna pojawic sie masa tymczasem nic no i do tego jak zewre te styki na ostro w tym miejscu gdzie przekaznik to powienien trabic a tu tez nic w czym problem co sie dzieje????