Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

czesc

z tego co wiem to nie beda pasowaly, ktos na forum chce sprzedac lampy bo tez myslal ze beda ok...

i taka rada, jak chesz kupic to kup komplet lampy razem z tmi w klapie zeby nie bylo duzych roznic w kolorze!!

poszukaj na allegro, sprzedaje koles takie lampy ale kompllet za 500zl z wysylka, pasujace do 98-01r

Edytowane przez premier
Opublikowano

okazało sie ze te lampy ktore sprzedawalem nie byly do modelu po lifcie tylko do coupe (tez nie wiem czy jest roznica przed/po lifcie, nie sprawdzalem) ale kolega ktory kupil ode mnie te lampy mowił ze po lifcie pasują do modelu przed liftem, wiec wedlejego słów takie lampy powinny Ci pasować, oczywiscie potrzebujesz tylne zaslepki z zarówkami pasujące do tych lamp.

pozdro

Pozdro

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=58477 moje rozwiązanie turbo dziury 320d

Opublikowano
dokładniej chodzi o wkłady lamp z żarówkami bo w modelu po lifcie swiatła są inaczej rozmieszczone (nie pamiętam dokładnie przed liftem kierunki są na górze) a tu masz kierunki w srodku . nie wiem też jak jest z elektryką .
Opublikowano
oryginaly z auta po lifcie nie beda pasowaly do auta przed liftem..jedynie te z allegro co wyzej Ci linki podaja..